Oferta de feina (Ref. 129005)




Informació de l'empresa
Empresa SAS - Serveis Auxiliars de la Sanitat


Descripció feina
Càrrec vacant

GEROCULTOR/A - MANLLEU / VIC

Població Vic / Manlleu
Comarca Osona
Núm llocs 4
Categoria Gerocultor/a
Horari A pactar (Matins/Tardes/Caps de Setmana)
Sou Segons conveni (GERCAT)
Tipus de contracte Eventual entre 3-6 mesos
Durada contracte Entre 3-6 mesos amb opció a prorrogar
Descripció Per la Residència Aura de Manlleu i la residència el Nadal de Vic, seleccionem Gerocultors/es per atendre a les persones usuàries en la cobertura i realització d’algunes de les seves necessitats i activitats diàries, efectuant els treballs que li corresponen encaminats a l’atenció integral i personalitzada dels usuaris i el seu entorn de vida immediat, desenvolupant les següents funcions:

• Col·laborar en l’atenció de les necessitats bàsiques del resident que no pugui realitzar per ell mateix com ara la higiene, alimentació, mobilització, relació i comunicació.

• Donar suport al resident en la seva higiene personal, en funció de les seves necessitats i capacitats, preservant la seva intimitat i mantenint el protocols i principis de prevenció

• Ajudar a la ingesta d’aquells residents que no la puguin realitzar per si mateixos.

• Ajudar al resident en la mobilització, canvis posturals, deambulació o trasllat, garantint els aspectes de seguretat i seguint els controls de prevenció.

• Rebre i acollir al nou resident facilitant-li l’adaptació, acompanyar-lo en les activitats de lleure i en tots els aspectes psicosocials i col·laborar amb la resta de l’equip en aspectes d’educació sanitària.

• Promoure actituds i hàbits d’autocura i autonomia tant en aspectes físics com psicosocials
Data publicació 23/04/2024


Requisits
Titulació Titulació CFGM de TAPSD o TCAI o Certificat de Professionalitat d’Atenció Sociosanitària a Persones dependents en Institucions socials.
Es valorarà
Requeriments
Imprescindible -Persona compromesa, responsable i amb ganes de treballar.
-Capacitat de comuicació i escolta activa.
-Disponibilitat horària
-Coneixament de l´idioma català i castellà.
-Titulació CFGM de TAPSD o TCAI o Certificat de Professionalitat d’Atenció Sociosanitària a Persones dependents en Institucions socials.
Altres requisits

Oferta retirada




| |

|

publicar anunci Accés

2004-2024 - Classificats i oci online, sl

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.

Ofertes de feina a Vic Ofertes de feina a Olot Ofertes de feina a Manresa Ofertes de feina a Ripoll