Acompanyament psicopedagògic i reforç escolar

Sóc Psicòloga i Enginyera Informàtica

Ofereixo sessions d´acompanyament i reeducació psicopedagògica a nens i nenes que presentin dificultats d´aprenentatge o un baix rendiment escolar, vinculats o no a la presencia d´algun trastorn específic.

Amb la reeducació psicopedagògica no només es reforça l´infant a nivell curricular i de rendiment acadèmic, sinó que treballarem altres aspectes que van íntimament lligats a aquest rendiment i al funcionalment en la resta d´àmbits del seu dia a dia.

Farem un treball conjunt en que focalitzaré tant en estratègies d´aprenentatge (planificació, tècniques d´estudi, conductes òptimes per l´estudi) com en aspectes més personals del nen o nena tant a nivell cognitiu (atenció, memòria, concentració, lectoescript!!!ura, raonament) com de motivació (objectius d´aprenentatge, autoinstruccions positives, autoestima).

És d´aquesta manera que es farà un treball no només orientat a l´èxit del curs actual, sinó que pretenc que l´infant adquireixi uns coneixements i hàbits que el permetin encarar i assolir a mig-llarg termini els reptes que se li vagin presentant, donant-li les eines que específicament cregui que li poden ser útils pel seu cas en particular.

ripoll, vic i rodalies
Ref. 225759
30 / 01
Sense nº de telèfonDenuncia aquest anunci


psicologia, reforç escolar, educació, professor particular, classes per hores, classes, reforç,
publicar anunci Accés

2004-2024 - Classificats i oci online, sl

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.

Ofertes de feina a Vic Ofertes de feina a Olot Ofertes de feina a Manresa Ofertes de feina a Ripoll