CANGUR I CLASSES DE REPÀS

Hola!
Em dic Pol, tinc 20 anys i visc a Barcelona. Actualment estic cursant el Grau de Comunicació i Indústries Culturals a la Universitat de Barcelona, també sóc Tècnic Superior en Màrqueting i Publicitat i tinc el Batxillerat Social.
Tinc el nivell C1 de català i estic apunt de treure´m el B1.
Una vegada dit això, vull oferir-me a fer classes particulars a nens de primària i de 1r o 2n d´ESO, faig classes de Català, Castellà, Història, Socials i Economia. També m´ofereixo a fer de cangur de nens i nenes amb horaris flexibles. És important dir que tinc experiència en ambdues coses, perquè també sóc monitor de lleure i he estat entrenant a nens a futbol durant 2 anys.

barcelona
Ref. 225670
29 / 12Denuncia aquest anunci


classes repàs, classes repàs Barcelona, classes repàs Barcelonès, classes repàs provincia Barcelona
professor particular, professor particular Barcelona, professor particular Barcelonès, professor particular provincia Barcelona
professor reforç, professor reforç Barcelona, professor reforç Barcelonès, professor reforç provincia Barcelona
classes particulars, classes particulars Barcelona, classes particulars Barcelonès, classes particulars provincia Barcelona
eso, eso Barcelona, eso Barcelonès, eso provincia Barcelona
classes eso, classes eso Barcelona, classes eso Barcelonès, classes eso provincia Barcelona
Anuncis Barcelona. Anuncis Barcelonès. Anuncis Barcelona. Agenda Barcelona. Agenda Barcelonès. Ofertes de feina Barcelona. Ofertes de feina Barcelonès.
publicar anunci Accés

2004-2024 - Classificats i oci online, sl

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.

Ofertes de feina a Vic Ofertes de feina a Olot Ofertes de feina a Manresa Ofertes de feina a Ripoll