GENT GRAN BAGES

GENT GRAN BAGES


Cuidadora
Avinyó. Bages Busco feina de cuidadora per hores. gent gran Avinyo. Artes. Manresa. Titulada amb cuidado de gent depenent.experiencie de 7 anys..
gent gran bages
anuncis gent+gran+bages+002 sHABITACIO LLOGUER
Manresa. Bages Llogo habitacio gran, amb llit gran amb WiFi, etc, etc a gent seria i responsable,a manresa bona zona i tranquila.
gent gran bages
€ 250
OFEREIXO AJUDA DE FEINA PUNTUAL
Vic. Osona Necessites una persona a nivell puntual per cuidar una persona malalta? necessites un cambrer per un dia puntual? necessites algú per fer una vetlla a l´hospital o bé a casa vostre? Has de marxar i necessites una persona que et cuidi un familiar dura....
gent gran bages
anuncis gent+gran+bages+004 sM´ofereixo
Roda de Ter. Osona Sara, 24 anys. M´ofereixo per netejes de la llar o cura de persones grans rodalies roda de ter. Experiencia previa en neteges bages i titulació auxiliar d´infermeria.
gent gran bages
€ A convenir
Busco treball cuidant gent gran
Manresa. Bages Estudiant de Psicologia s´ofereix per cuidar gent gran durant matins i/o caps de setmana. Amb experiència. Resto a la seva disposició..
gent gran bages
€ 8-10
Experiencia en cuidado personas mayores
Manresa. Bages Busco Trabajo en cuidado de personas Mayores y niños o doméstico ,soy una persona muy responsable y honesta ,llamar oh escribír al Whatsapp: +34 631703440.
gent gran bages
€ A conveniencia
HOME S´OFEREIX PER TREBALLAR CAPS DE SETMANA
Vic. Osona Home de 51 anys s´ofereix per treballar els caps de setmana (de divendres tarda-vespre fins al diumenge). La resta dels dies no puc ja que tinc una altra feina. Busco feina per cuidar gent gran, de cambrer, de conserge en un poliesportiu,.... m´adap....
gent gran bages
€ A parlar
Auxiliar infermeria
Manresa. Bages Busco feina en domicilis o centres saninitaris cuidant gent gran. Mes de 20 anys d´experiencia cotxe oropi Em dic Eva i tinc 52 anys interesats enviar WhatsApp al 660238153.
gent gran bages
Búsqueda de trabajo
Manresa. Bages Busco trabajo cuidando personas mayores y limpiando casas ..
gent gran bages
€ 12 e
NOMÉS TORN DE NIT
Manresa. Bages Busco treball de cuidadora de persones grans, en casa, residéncia, hospitals...Sóc una noia de 38 anys amb serietat a l´hora de treball,experiencia i referéncia..
gent gran bages


De 1 a 10 de 10 anuncis de GENT GRAN BAGES

Anuncis relacionats:

publicar anunci Accés

2004-2023 - Classificats i oci online, sl

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.

Ofertes de feina a Vic Ofertes de feina a Olot Ofertes de feina a Manresa Ofertes de feina a Ripoll