/

Borsa de treball

Publicar ofertes de feina a la comarca Andorra gratis

Publicar ofertes de feina a la comarca Andorra gratisAquí pots publicar ofertes de feina gratis a Andorra i sortiran publicades a la Borsa de Treball de Classificats.net

A la Borsa de Treball de Andorra trobaràs ofertes de feina de Andorra. Si ets una empresa, comerç o un autònom i busques personal per cobrir una vacant a Andorra o als voltants, pots posar el teu anunci de feina a la nostra web d'oferts laborals.

Publicar oferta de feina (pas 2) >Publicar ofertes de feina a la comarca Andorra gratisQuines ofertes de feina a Andorra pots publicar?

Pots publicar gratis qualsevol tipus d'anuncis de feina, sempre i quan no ocultis el nom de qui publica l'anunci de treball. També és imprescindible que el correu electrònic que utilitzis per publicar la oferta de feina a Andorra ha de ser un compte oficial de l'empresa.

Tampoc es poden publicar ofertes de feina gratis a Andorra si són ofertes de perfil comercial com per exemple: teleoperadors/ores, comercials, venendors, distribuïdors, etc. A la teva Zona Privada trobaràs les instruccions per poder publicar-les.

Publicar oferta de feina >Publicar ofertes de feina a la comarca Andorra gratisQuan la teva oferta de feina de Andorra estigui publicada rebràs els currículums complets dels candidats en format pdf i els podràs consultar des de la teva zona privada.Publicar ofertes de feina a la comarca Andorra gratis


Totes les ofertes de treball són gratis?
Si pots publicar ofertes, excepte:
- Ofertes de treball anònimes
- Ofertes de treball de perfil comercial
- Fins a superar el nº d'anuncis gratuïts que oferim

Si utilitzes un correu gmail, hotmail, etc... per publicar l'oferta de treball
- El correu ha de figurar en alguna web pública com a contacte oficial de l'empresa. Ho necessitem per verificar que pertany a l'empresa.

Publicar oferta de feina >Instruccions per Publicar ofertes de feina a la comarca Andorra gratis


1) Alta nova oferta de treball
Crea el teu compte gratuït a Classificats.net
https://www.classificats.net > publicar oferta de feina

2) Alta empresa
Omple el formulari per donar d'alta la teva empresa. Et demanarà 4 dades essencials i ja podràs publicar l'oferta de feina a Andorra

3) Publica les ofertes de feina de Andorra
Ja pots publicar ofertes de treball.

Publicar oferta de feina >Si no pots publicar gratis...


Si no et podem validar, o vols publicar una oferta de no inclosa a l'Accés Gratis, trobaràs més opcions a la teva Zona privada.


2004-2020 Reactiva Internet - Tots els drets reservats

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.