Publica el teu anunci (gratis)
/ /

Oferta de feina (Ref. 93100)

Oferta de feina Recepcionista-Administrativa, per centre mèdic Vic (93100) - Borsa de Treball

Recepcionista-Administrativa, per centre mèdic Vic
Oferta de feina 93100

Informació de l'empresa
Empresa Gineobstetrics
Sector -

Descripció feina
Càrrec vacant

Recepcionista-Administrativa, per centre mèdic Vic

Població Vic
Comarca Osona
Núm llocs 1
Categoria
Departament Administració
Horari 40 hores a la setmana
Sou De 15000 a 20000
Tipus de contracte Laboral
Durada contrate Indefinit
Descripció El lloc de treball és de recepcionista-administrativa. Inicialment les principals funcions i tasques són les següents:

atendre el telèfon,
atendre la recepció de pacients,
donar cites mèdiques, tant per telèfon com presencialment,
gestionar agendes mèdiques i d’altres professionals,
arxiu de la documentació clínica,
ús d´eines ofimàtiques com Excel, Word, Outlook i eines de navegació per Internet
ús d´una aplicació interna de gestió de agendes y gestió mèdica,
gestió de las targetes de les diverses asseguradores mèdiques per Internet per reportar l´activitat mèdica del centre,
sol·licitud d’autoritzacions per proves i intervencions quirúrgiques, etc.
control de material consultes i magatzem general.
suport puntual a l´activitat mèdica (suposa puntualment pesar a les senyores, prendre la tensió i connectar els sensors del monitor fetal –corretges-).
Data publicació 14/02/2020

Requisits
Titulació
Es valorarà El lloc de treball és per a una noia, que li agradi i tingui facilitat per a la comunicació, tant telefònica com a personal, i que tingui experiència informàtica. El lloc de treball requereix de persones que els agradi i tinguin facilitat per al tracte interpersonal, facilitat per el treball en grup, amb empatia i simpatia així com rigor i discreció en el plànol personal, alhora que coneixement i experiència en l´ús d´ordinadors i aplicacions ofimàtiques com Excel, Word, Outlook, navegadors com l´Explorer i Google.
Requeriments Atès que el lloc de treball requereix d´una profunda formació inicial en matèria de gestió i administració de centres mèdics, el nivell de retribució econòmica inicial seria amb aplicació del conveni del sector i a concretar amb tu personalment. Per la teva informació, actualment el nivell de retribució previst per al primer any per a aquest lloc de treball en jornada de 34:30 hores setmanals és d’uns 1.270,00€ bruts al mes per 12 pagues. S´estudiarà revisar aquesta retribució inicial en funció de l´aportació d´experiència prèvia en llocs de treball similars i formació assumida. Durant el primer any dispensem el suport de formació teòrica i pràctica necessària perquè la persona que ara s´incorpori assumeixi el coneixement necessari que li permeti el desenvolupament de les seves funcions amb plena autonomia, alhora que pugui anar assumint també noves competències de gestió administrativa, la qual cosa comporta sempre l´actualització del nivell salarial en funció de l´aportació professional que es vagi assolint. Després d´un període d´aprenentatge oferim una carrera professional en el sector sanitari i un nivell salarial en constant alineament amb les teves aportacions professionals.
Imprescindible
Altres requisits


2004-2020 Reactiva Internet - Tots els drets reservats

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.