Oferta de feina (Ref. 89167)

Informació de l'empresa
Empresa PROACH
http://proach.org
Sector Recursos Humans

Descripció feina
Càrrec vacant

Encarregat de producció metall

Població Osona nord
Comarca Osona
Núm llocs 1
Categoria Encarregat
Departament Producció
Horari Partit
Sou Segons vàlua personal
Tipus de contracte Indefinit
Durada contrate Indefinida
Descripció Proach selecciona per a una important empresa dedicada i especialitzada en l´embotició i estampació de petites peces de metall en sèrie situada a Osona Nord a un ENCARREGAT DE PRODUCCIÓ per a la gestió i coordinació del departament en dependència directa del director industrial.

Les funcions principals seran:

- Coordinar i supervisar les activitats dels centres de producció de l´empresa. Preparant i mantenint els programes de fabricació, seguint les previsions rebudes de la Direcció Comercial, col·laborant amb la mateixa en l´estudi i desenvolupament de nous productes.

- Planificar la producció i preveure les necessitats d´aprovisionament, supervisant les necessitats de matèria primera, maquinària, materials i gestió d´estocs.

- Distribuir i controlar les càrregues de treball dels mecànics i operaris de producció.

-Planificar les necessitats del personal de producció, autoritzant al departament de RRHH per a la seva contractació.

- Dissenyar, proposar i implantar les estratègies de producció adequades a les necessitats de la companyia buscant el major rendiment de les màquines i del personal de producció.

- Solucionar qualsevol problema o emergència que pugui sorgir per tal de mantenir sense interrupcions el procés de fabricació.

- Establir els sistemes adequats d´informació i control de les seccions, impulsant plans i objectius específics per a cadascuna d´elles.

- Aplicar en les seves seccions la política social de l´empresa, vetllar per la seguretat de l´equip humà i fer complir les normes legals establertes en convenis i ordenances.

- Estudiar les necessitats futures de mitjans tecnològics, per a la seva investigació i adquisició en els terminis adequats.
Data publicació 31/10/2019

Requisits
Titulació CFGS / Enginyer
Es valorarà
Requeriments
Imprescindible El perfil ideal és el següent:

- Titulació tècnica de grau mitjà o superior.
- Experiència mínima 3-5 anys en empreses del sector o similars.
- Coneixement de la normativa de qualitat IATF 16949, ISO entre d´altres.
- Facilitat per treballar en equip, capacitat de lideratge i orientació cap al client orientant-se a resultats ia la millora contínua.
Altres requisits

Oferta retirada
publicar anunci iniciar

2004-2020 Reactiva Internet - Tots els drets reservats

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.