Publica el teu anunci (gratis)

Oferta de feina (Ref. 85269)

Oferta de feina CUSTOMER SERVICE (FRANCÈS) (85269) - Borsa de Treball

CUSTOMER SERVICE (FRANCÈS)
Oferta de feina 85269

Informació de l'empresa
Empresa [Dades de l´empresa ocultes] *** Verificada ***
Sector [Empresa validada per Classificats.net]

Descripció feina
Càrrec vacant

CUSTOMER SERVICE (FRANCÈS)

Població Comarca Osona
Comarca Osona
Núm llocs 1
Categoria BACK OFFICE INTERNACIONAL
Departament OFICINA TÈCNICA
Horari TORN CENTRAL
Sou PACTAT AMB L´EMPRESA
Tipus de contracte ESTABLE PER EMPRESA
Durada contrate INDEFINIT
Descripció El/la candidat/a es trobarà en dependència del/la Director General i la seva missió consistirà en assegurar el valor del producte i de la companyia al client. S’ocuparà de complir amb el que Àrea Manager ha pactat amb els clients, establiment de tempos de producció i entrega a client final, resolució de les incidències i donar resposta ràpida i eficaç al client. Comptabilització de les factures, albarans i enviament al departament financer. Atenció i assessorament així com assegurar la qualitat del producte rebut, fidelització dels grans i petits comptes i, realitzar informes mensuals de vendes amb el departament comercial. Per últim, viatjar un cop l’any a la planta de França pel control d’estoc, demanda de material i contacte més directe amb els clients.

El/la candidat/a seleccionat/da s’incorporarà a una empresa líder en el seu sector i dedicada a la distribució del seu producte a nivell mundial, on tindrà la oportunitat de formar part d’un gran projecte amb pla de carrera.
Data publicació 13/05/2019

Requisits
Titulació CUSTOMER SERVICE (FRANCÈS)
Es valorarà
Requeriments El perfil correspon a un/a professional amb una formació mínima de Graduat Universitari en ADE, Economia i/o Negocis Internacionals amb un nivell alt de Francès i mig d’Anglès. Es necessari aportar una experiència mínima de 2 anys desenvolupant tasques similars i treballant amb mercat Francès. L’empresa proporciona formació específica del lloc de feina i un pla de carrera a llarg termini. Pensem en un/a persona amb habilitats per gestionar l’estrès i situacions sota pressió, bon/a comunicador/a, tècnic/a, organitzat/a, responsable i amb dots per la negociació amb els diferents clients.
Imprescindible
Altres requisits


2004-2019 Reactiva Internet - Tots els drets reservats

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat