Publica el teu anunci (gratis)

Oferta de feina (Ref. 85182)

Oferta de feina Coordinador/a de menjador escola Pompeu - Manlleu (85182) - Borsa de Treball

Coordinador/a de menjador escola Pompeu - Manlleu
Oferta de feina 85182

Informació de l'empresa
Empresa Quiràlia
http://www.quiralia.cat
Sector Educacio i escoles

Descripció feina
Càrrec vacant

Coordinador/a de menjador escola Pompeu - Manlleu

Població Osona
Comarca Osona
Núm llocs 1
Categoria Director de lleure
Departament Lleure
Horari 9 a 10h i de 12.30 a 15h
Sou Segons conveni del lleure
Tipus de contracte Obra i servei
Durada contrate Tot el curs escolar, començar el dia 25/03
Descripció - Suport i educació en hàbits alimentaris: fomentar l´autonomia perquè els nens mengin i ajudar-los que adquireixin bons hàbits alimentaris ensenyar-los el comportament correcte a taula i amb els companys i professionals del menjador fomentar les pràctiques higièniques abans i després de menjar, com ara rentar-se les mans i les dents.
- Suport a l´accés i al manteniment del menjador: vetllar per l´acompliment dels horaris i torns d´accés i sortida del menjador fixats per l´escola mantenir l´ordre durant els accessos de l´alumnat al menjador assegurar que el menjador disposi dels estris necessaris (gerres, safates, coberts, tovallons, etc.) i dur a terme el manteniment i neteja del menjador, assegurant que aquest quedi en les condicions d´higiene necessàries per al dia següent.
- Dinamització d´espais d´oci: donar suport a la planificació d´activitats de lleure, i preparar jocs i dinamitzar-los d´acord amb les directrius rebudes pel centre educatiu.
- Liderar un equip de monitors, organitzar i gestionar activitats, fomentar el bon equip de treball, assumir tasques de gestió amb famílies, assumir tasques de contacte amb direcció del centre, etc

El director de menjador i oci també s´encarrega de donar suport a la gestió dels conflictes que puguin sorgir entre l´alumnat a l´hora del menjador o del lleure.
Data publicació 19/03/2019

Requisits
Titulació DIRECTOR DE LLEURE
Es valorarà
Requeriments
Imprescindible Els requisits necessari de la oferta són:
• Tenir la titulació de: Director/a de lleure, Tècnic en Educació Infantil (TEI), Tècnic d’Integració Social (TIS), Mestre/a, o alguna titulació relacionada amb l’àmbit educatiu.
• Tenir el full actualitzat d’antecedents de naturalesa sexual.
• Disposar de carnet de cotxe.

SI NO EN DIPOSEU ABSTENIR-SE!!!!!
Altres requisits Busquem una persona responsable, experiència en lideratge i treball amb infants, amb disponibilitat horaria, ganes de treballar, il•lusió, imaginació, sentit comú i que tingui capacitat per a getsionar un equip de monitors.

Oferta retirada

2004-2019 Reactiva Internet - Tots els drets reservats

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat