Publica el teu anunci (gratis)

Oferta de feina (Ref. 84962)

Oferta de feina TÈCNIC/A SAT (SECTOR METALL) (84962) - Borsa de Treball

TÈCNIC/A SAT (SECTOR METALL)
Oferta de feina 84962

Informació de l'empresa
Empresa [Dades de l´empresa ocultes] *** Verificada ***
Sector [Empresa validada per Classificats.net]

Descripció feina
Càrrec vacant

TÈCNIC/A SAT (SECTOR METALL)

Població COMARCA D´OSONA
Comarca Osona
Núm llocs 1
Categoria TÈCNIC/A SAT
Departament TÈCNIC
Horari TORN CENTRAL
Sou PACTAT AMB L´EMPRESA
Tipus de contracte INDEFINIT
Durada contrate ESTABLE PER EMPRESA
Descripció El/la persona seleccionat/da es trobarà en dependència del/la Responsable del Servei Tècnic i la seva missió consistirà en el desenvolupament de nous projectes i la resolució d’incidències a nivell de hardware i software. S’ocuparà del muntatge i configuració dels equips informàtics i xarxes. Habilitats amb els diferents utillatges tals com tester, comprovadors de xarxes, TPV’s, impressores, pin-pads i escàners. D’altra banda, mantindrà contacte directe amb el client, prepararà la documentació pertinent al temps dedicat a cada reparació i tasca realitzada així com el control diari del material utilitzat.

El/la candidat/a seleccionat/da s’incorporarà en una empresa sòlida, mundialment reconeguda i amb gran expansió, on tindrà la oportunitat d’optar a un lloc de treball estable, amb un pla de carrera i formació específica, adaptat al lloc de feina.
Data publicació 09/05/2019

Requisits
Titulació TÈCNIC/A SAT
Es valorarà
Requeriments El perfil correspon a un/a persona amb formació mínima en Cicle Formatiu de Grau Superior en Electrònica o Informàtica i/o Enginyeria en Electricitat o Informàtica. Cal aportar una experiència mínima de 2 anys ocupant un lloc de feina similar o coneixements en manipulació Hardware, cablejat, restablir els programes operatius de S.O i BBDD. Es valorarà tenir disponibilitat per viatjar i flexibilitat horària. Pensem en una persona perfeccionista, meticulós/a, actiu/va, comunicador/a, dinàmic/a, amb habilitats per treballar sota pressió i per objectius.
Imprescindible
Altres requisits


2004-2019 Reactiva Internet - Tots els drets reservats

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat