Publica el teu anunci (gratis)

Oferta de feina (Ref. 82993)

Oferta de feina TÈCNIC/A COMERÇ INTERNACIONAL (ANGLÈS) (82993) - Borsa de TreballTÈCNIC/A COMERÇ INTERNACIONAL (ANGLÈS)
Oferta de feina 82993

Informació de l'empresa
Empresa [Dades de l´empresa ocultes] *** Verificada ***
Sector [Empresa validada per Classificats.net]

Descripció feina
Càrrec vacant

TÈCNIC/A COMERÇ INTERNACIONAL (ANGLÈS)

Població Comarca Ripollès
Comarca Ripollès
Núm llocs 1
Categoria COMERÇ INTERNACIONAL (ANGLÈS)
Departament SHIPMENTS
Horari TORN CENTRAL
Sou PACTAT AMB L´EMPRESA
Tipus de contracte ESTABLE PER EMPRESA
Durada contrate INDEFINIT
Descripció El/la persona seleccionat/da es trobarà en dependència directa del/la Director/a del Departament. La seva missió consistirà en dur a terme la gestió de les operacions d’importació i exportació, el transport internacional i les operacions financeres de comerç internacional. D’altra banda, analitzarà la informació dels nous mercats, elaborarà un pla de màrqueting juntament amb el responsable, buscarà i contactarà amb els clients així com la direcció dels contractes mercantils pactats. Organitzarà l’emmagatzematge de les mercaderies, supervisarà i aplicarà els procediments de gestió de la qualitat en les activitats desenvolupades i vetllarà per què el producte arribi al client en el temps establert.

El/la candidat/a seleccionat/da s’incorporarà a una empresa de la comarca del Ripollès, líder en el sector del metall, molt consolidada i amb gran expansió dins del món Internacional, on podrà desenvolupar-se professionalment i formar part d’un gran pla de carrera.
Data publicació 13/12/2018

Requisits
Titulació TÈCNIC/A COMERÇ INTERNACIONAL (ANGLÈS)
Es valorarà Es valorarà mig/alt nivell d´anglès.
Residència propera a la Comarca del Ripollès.
Requeriments El perfil correspon a un/a professional que aporti formació de Cicle Formatiu de Grau Superior en Comerç Internacional i/o Comerç i Màrqueting. Que compti amb una experiència mínima de 2 anys ocupant una posició similar. Aportar coneixements en importacions i exportacions, domini de l’eina INCOTERMS. gestió de tràmits burocràtics d’exportacions de mercaderies a altres països i un nivell alt d’anglès. Pensem en una persona responsable, organitzada, metòdica, polivalent i dinàmica, amb capacitat analítica i que disposi de bones habilitats comunicatives.
Imprescindible
Altres requisits

Oferta retirada

2004-2019 Reactiva Internet - Tots els drets reservats

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat