OFERTA DE FEINA ENGINYER/A TèCNIC/A INDUSTRIAL O D´EDIFICACIó (58182) - BORSA DE TREBALL

Publica el teu anunci (gratis)
/ /

Oferta de feina (Ref. 58182)


Enginyer/a tècnic/a industrial o d´edificació
Oferta de feina 58182

Informació de l'empresa
Empresa ENERGI
Sector » Altres ...

Descripció feina
Càrrec vacant

Enginyer/a tècnic/a industrial o d´edificació

Població BANYOLES
Comarca Pla de l´Estany
Núm llocs 1
Categoria Enginyer/a tècnic/a industrial o d´edicicació
Departament Projectes
Horari Flexible entre 8:30h i 19:00h
Sou A convenir
Tipus de contracte Jornada parcial o completa
Durada contrate Temporal amb possibilitat d´indefinit
Descripció Enginyer/a tècnic/a industrial o enginyer/a d´edificació per treballar en el departament de projectes. Som una oficina tècnica d´enginyeria amb més de 12 anys d´experiència, tant en construcció industrial i serveis associats com, especialment, en l´àmbit de les energies renovables i eficiència energètica.
Data publicació 21/01/2018

Requisits
Titulació Enginyer tècnic industrial o d´edificació
Es valorarà Es valorarà experiència prèvia en realització de projectes per compte propi o en oficina tècnica d´enginyeria.
Es valorarà coneixements i experiència en l´àmbit de la certificació energètica.
Es valorarà coneixements i experiència en l´àmbit de la Seguretat i Salut en la construcció.
Requeriments Oficina tècnica de projectes d´enginyera. Desenvoluparà tasques de disseny i càlcul en l´àmbit de la construcció industrial i instal·lacions, certificacions energètiques, preparació de documentació tècnica de qualsevol tipus de projectes tècnics d´obres, activitats i legalitzacions. Es demana coneixements i formació en l´àmbit de la Seguretat i Salut i en la realització de pressupostos i amidaments de tot tipus de projectes tècnics d´enginyeria.
Imprescindible Estudis a nivell d´enginyeria tècnica industrial o enginyeria d´edificació
Altres requisits

Oferta retirada


La Borsa de Treball de Classificats.net és la secció especialitzada en ofertes laborals. Aquí trobaràs feina perquè cada dia es publiquen noves ofertes de treball. Envia el teu currículum directament a les empreses anunciants. Publicar ofertes de treball és gratis, i llegir els currículums rebuts també.

Estàs consultant l'oferta de treball nº 58182 publicada el dia 21/01/2018 en la que es demana currículums de candidats per cobrir una vacant de Enginyer/a tècnic/a industrial o d´edificació a la població de BANYOLES, comarca Pla de l´Estany. Aquesta oferta de Enginyer/a tècnic/a industrial o d´edificació ha estat publicada a la categoria de i ara mateix es troba H.

Si vols apuntar-te has de pujar el teu CV en pdf a la teva Zona Privada de Classificats.net i a continuació podràs inscriu-re't a l'oferta laboral.Electricista cotxes, Xapista, Administratiu Sage Murano, Administrativa Sage Murano, Sage Murano, Administratiu compres, Administrativa compres, Compres, Polònia, Teleoperadora fixa, Repartidor fruita, Fruita, Responsable financer, Financer, Administratiu facturació, Administratiu comandes, Administrativa comandes, Administrativa facturació, Comandes, Facturació,


2004-2018 Reactiva Internet - Tots els drets reservats

Avís legal Ús de cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Anuncios clasificados

ES