Oferta de feina (Ref. 129783)




Informació de l'empresa
Empresa Sumar Serveis Públics d´Acció Social de Catalunya SL


Descripció feina
Càrrec vacant

Gerocultor/a Residència Gent Gran St Pere Torelló

Població Sant Pere de Torelló
Comarca Osona
Núm llocs 1
Categoria Gerocultor/a
Departament Residència
Horari Corretorn
Sou Segons Conveni
Tipus de contracte Indefinit
Durada contracte Indefinit
Descripció Cerquem professionals amb experiència en atenció a les persones en situació de dependència o cures auxiliars d´infermeria, per a treballar a la residència de gent gran de St Pere de Torelló.

La persona seleccionada s´ocuparan de realitzar l´acompanyament a les persones usuàries del centre, atenció a les necessitats assistencials, tals com higienes, allitament, etc. Participant en les diferents activitats i tallers que s´hi desenvolupen, tot vetllant pel correcte estat de salut dels usuaris/es i atenent a les seves necessitats.

Es cerquen professionals amb estil de comunicació proper, empatia i assertivitat i facilitat per treballar en equip. Orientats/des en millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones.
Data publicació 25/04/2024


Requisits
Titulació Certificat de profesionalitat d´Atenció Sociosanitari
Es valorarà
Requeriments Formació:

Cicle formatiu d´atenció a les persones en situació de dependència o cures auxiliars d´infermeria o bé, el Certificat de professionalitat d’atenció sociosanitaria corresponent, o titulació equivalent.

Experiència:

Aportar experiència demostrable en l´atenció a persones amb situació de dependència, i concretament en Centres similars. Coneixament del Model ACP i experiència en impartir tallers/activitats.

Perfil competèncial:

Pensem amb professionals amb estil de comunicació proper, amb empatia i assertivitat i facilitat per treballar en equip. Orientats/des en millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones. Amb facilitat d’adaptació, flexibilitat i predisposició per entendre i implantar el Model d’Atenció Centrat en la Persona.

Altres:

La resta de condicions es regiran pel Conveni Col·lectiu marc estatal de serveis d’atenció a les persones dependents i desenvolupament de la promoció de l’autonomia personal.

Tindran prioritat les candidatures que acreditin certificat de discapacitat.
Imprescindible
Altres requisits

Enviar Currículum >>


| |

Anuncis Sant Pere de Torelló | Anuncis Osona | Anuncis Barcelona

Agenda Sant Pere de Torelló | Agenda Osona

publicar anunci Accés

2004-2024 - Classificats i oci online, sl

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.

Ofertes de feina a Vic Ofertes de feina a Olot Ofertes de feina a Manresa Ofertes de feina a Ripoll