Oferta de feina (Ref. 122391)
Informació de l'empresa
Empresa [Dades de l´empresa ocultes] *** Verificada ***
Sector [Empresa validada per Classificats.net]


Descripció feina
Càrrec vacant

Treballador/a familiar a domicili

Població Vic i rodalies
Comarca Osona
Núm llocs 1
Categoria Treballador/a familiar
Sou Segons conveni
Tipus de contracte A concretar
Descripció Atenció a les persones usuàries en la cobertura i realització d’algunes de les seves necessitats i activitats diàries, efectuant els treballs que li corresponen encaminats a l’atenció integral i personalitzada dels usuaris i el seu entorn de vida immediat.

Funcions:

• Higiene i confort: Donar suport a l’usuari en la seva higiene personal, en funció de les seves necessitats i capacitats, incloent tasques com netejar boca, ulls, nas, orelles, cabells, afaitar, tallar i despintar ungles, etc., preservant la seva intimitat i mantenint el protocols i principis de prevenció.

• Alimentació-Hidratació: Ajudar a la ingesta d’aquells usuaris no la puguin realitzar per si mateixos.

• Mobilitat i seguretat: Ajudar a l’usuari en la mobilització, canvis posturals, deambulació o trasllat, garantint els aspectes de seguretat i seguint els controls de prevenció en quant a caigudes, úlceres per pressió, suport en la contenció mecànica i prevenció nosocomial.

• Comunicació-Relació: Mantenir escolta activa tant amb l’usuari com amb la seva família i acompanyants i donar avís d’informació significativa respecte al seu benestar, salut i necessitats bàsiques. Informar-lo i animar-lo en les activitats a realitzar.

• Instal·lacions, material i utillatge: Preparació, manteniment i reposició del material i utillatge referent a l’atenció a l’usuari que se li encomani, segons necessitats, periodicitats establertes i garantint els aspectes d’higiene i seguretat.

• Informació i dades: Registrar i donar avís de totes aquelles dades, informació i aspectes que per protocols de treball tingui establerts.

• Formació i docència: Promoure actituds i hàbits d’autocura i autonomia tant en aspectes físics com psicosocials. Intervenir en el seu nivell en la formació i promoció d’hàbits saludables d’alimentació, higiene personal i del medi i sobre formes de vida d’usuaris i familiars
Data publicació 19/02/2024


Requisits
Titulació Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Atenció a Persones en Situació de Dependència (TAPSD) o Certificat de professionalitat d’Atenció sociosanitària a persones al domicili
Es valorarà
Requeriments
Imprescindible Carnet de conduir i vehicle propi.
Altres requisits

Oferta retirada
| |

|

publicar anunci Accés

2004-2024 - Classificats i oci online, sl

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.

Ofertes de feina a Vic Ofertes de feina a Olot Ofertes de feina a Manresa Ofertes de feina a Ripoll