Oferta de feina (Ref. 120190)
Informació de l'empresa
Empresa ANTHESIS LAVOLA
Sector Serveis


Descripció feina
Càrrec vacant

Tècnic/a Expert/a en Educació Corporativa

Població Manlleu
Comarca Osona
Núm llocs 1
Descripció A Anthesis Lavola som l’equip activador del canvi! 🚀

El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn.
T´incorporaràs a la solució d’Educació Corporativa i participaràs en el disseny, desenvolupament i seguiment dels projectes d’educació corporativa en Sostenibilitat.

Com aportaràs valor a l’equip?

Un cop t’incorporis al nostre equip d’Educació, a l’àrea de Formació Corporativa, els teus reptes i responsabilitats seran les següents:

o Redactaràs i administraràs documents tècnics i estratègics.
o Dissenyaràs activitats i propostes formatives, plans o itineraris de formació, relacionats amb l’àmbit de la sostenibilitat per al sector empresarial.
o Dinamitzaràs i facilitaràs sessions formatives presencials i/o online (conferències, webinars, tallers i altres trobades per a la formació en sostenibilitat).
o Redactaràs continguts i donaràs suport en el disseny instruccional i en la interactivitat de cursos d’e-learning.
o Et coordinaràs amb l’equip consultor expert de les diferents solucions d’Educació per la creació dels continguts i la facilitació de les sessions formatives i amb l’equip de Comunicació, Disseny i Producció per a la creació dels recursos educatius necessaris.
o Exerciràs el control tècnic, administratiu i econòmic de projectes de formació vinculats a petits comptes:
­ Confeccionar pressupostos.
­ Redactar propostes tècniques.
­ Executar el seguiment econòmic del projecte segons l’escandall.
­ Gestionar els recursos i les persones necessaris per l’execució del projecte.
o Gestionaràs les càrregues de treball de l’equip tècnic al teu càrrec i vetllarà per detectar necessitats formatives pel desenvolupament i èxit del teu equip.
o Exploraràs noves oportunitats de negoci i possibles millores dels processos.

Les característiques de la vacant

o T’incorporaràs a l’equip a partir de juny de 2023.
o El teu contracte serà d’interinitat.
o Treballaràs a jornada completa amb un horari flexible distribuït de dilluns a dijous de 8-9h a 17-18h i els divendres la teva jornada serà intensiva, de 8h a 15h.
o El nostre model de treball és híbrid i flexible, gaudiràs tant dels beneficis de teletreballar com de treballar a les nostres instal·lacions de Barcelona, Manlleu o bé des de qualsevol punt de Catalunya.
Data publicació 03/07/2023


Requisits
Titulació
Es valorarà
Requeriments
Imprescindible Com és la persona que estem buscant?

Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l’equip els següents coneixements, experiència i competències. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! 👇

Formació i coneixements clau

o Formació universitària: grau, llicenciatura i/o diplomatura en: Ciències Ambientals, Biologia o altres titulacions similars.
Grau (o diplomatura o llicenciatura) en o titulacions similars.
Valorem formació complementària en:

Educació Ambiental, Educació Corporativa, Gamificació i disseny pedagògic d’activitats o similars.

Valorem experiència específica a partir de 4 anys en:

o Gestió de projectes.
o Tracte amb empreses client i relacions comercials.
o Coneixement del sector de l’educació ambiental i la sostenibilitat.
o Consultoria educativa.

o Coneixements en informàtica, domini de la suite de Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint) així com de plataformes d’ e-learning (Moodle, Rise, etc.).
o Domini del Català i/o Castellà i de l’Anglès.
o Residir a Barcelona, Manlleu o rodalies.

Quines competències i habilitats valorarem:

Ens agradaria que poguessis aportar a l’equip:

o Identificació i compromís amb els valors de l’empresa.
o Orientació comercial i comunicació assertiva.
o Flexibilitat i alta adaptabilitat al canvi.
o Proactivitat i empoderament personal.
o Lideratge.
o Intel·ligència emocional i social.
o Iniciativa, planificació i orientació a l’assoliment d’objectius.
Altres requisits Què vol dir treballar a Anthesis Lavola?

Et presentem els beneficis i avantatges de formar part del nostre gran equip!

o Formaràs part d’un consultora pionera en sostenibilitat i medi ambient guardonada amb el segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius.
o T’uniràs a un equip on seràs el motor del canvi i la nostra gran aposta per aconseguir un món millor. Uneix-te a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió que representa els nostres valors i que t’acollirà i acompanyarà en un entorn laboral cooperatiu i motivador.
o Participaràs d’una cultura inclusiva on la diversitat forma part de la nostra identitat i vetllem per representar i escoltar totes les veus i idees del nostre equip.
o Contribuiràs a projectes d’iniciativa i responsabilitat social, suma-t’hi i aporta el teu valor!
o Aprendràs a desenvolupar el teu rol amb èxit amb el nostre suport i acompanyament. La teva formació és la nostra responsabilitat i vetllarem pel teu talent i per a que res t’aturi!
o Improve your english with Anthesis Lavola! Et compensem un percentatge del cost dels teus estudis d’anglès.
o Gaudiràs d’oportunitats internacionals i aconseguiràs potenciar la teva networking professional.
o Aprofitaràs els teus dies de vacances quan tu vulguis i el dia del teu aniversari, te’l regalem de vacances!
o Disposaràs de les tardes d’estiu lliures. Aprofita les nostres sis setmanes de jornada intensiva de lliure elecció entre els mesos de juny i setembre.
o A l’estiu gaudiràs també d’un 100%. de teletreball durant els mesos de juliol i agost. Treballa des d’on vulguis i menja’t l’estiu. Ets de platja o de muntanya?
o Ser B Corp™ també té premi! Accedeix al nostre catàleg de descomptes i ofertes exclusives.
o Treu el màxim profit del nostre Pla de Retribució Flexible voluntari amb els serveis d’assegurança mèdica, guarderia, menjar, tiquet de transport i/o formació i estalviat l’IRPF per a que puguis invertir-lo en allò que realment vulguis.
o A Anthesis Lavola també cuidem del teu benestar, per aquesta raó posem a la teva disposició diversos recursos que vetllin per la teva salut tant física com mental. Compta amb nosaltres!
o Has de saber també que el teu talent i valors seran sempre reconeguts i poden ser premiats als nostres premis a la Innovació i a l’Anthesis Spirit Award.
o Si vols, podràs unir-te al nostre programa de voluntariat corporatiu, ajuda’ns a generar un impacte positiu en el nostre entorn.
o Com a membre de l’equip, et convidem a participar en les nostres activitats de teambuilding, continuem sumant, continuem fent equip!

L’esperit d’Anthesis Lavola

Volem que coneguis la nostra cultura i valors

#intel·ligènciaemocional #diversitat #empoderament #transparència #innovació #transformació

A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i expressions i l’entenem com a l’espurna del canvi i la clau per formar a l’equip del demà i també del present, un equip empoderat, proactiu i innovador amb una identitat i talent únics.
Treballem amb ímpetu per a construir un entorn i equips més inclusius, justos i diversos on tothom gaudeixi la seguretat, reconeixement i respecte essencials pel desenvolupament del seu potencial individual. Sens dubte, sentim orgull de totes les persones que donen vida i valor a l’empresa i celebrem els seu èxits i creixement dins el nostre equip.

👉 Ara et toca a tu, quin impacte vols deixar? Si creus que aquest rol et representa i la nostra proposta és el que estàs buscant, uneix-te al nostre equip i forma part de la revolució sostenible. T’esperem!

Oferta retirada


| |

Anuncis Manlleu | Anuncis Osona | Anuncis Barcelona

Agenda Manlleu | Agenda Osona

publicar anunci Accés

2004-2023 - Classificats i oci online, sl

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.

Ofertes de feina a Vic Ofertes de feina a Olot Ofertes de feina a Manresa Ofertes de feina a Ripoll