Oferta de feina (Ref. 115186)
Informació de l'empresa
Empresa ANTHESIS LAVOLA
Sector Serveis


Descripció feina
Càrrec vacant

Tècnic/a de Selecció (Manlleu) 3 dies teletreball

Població Manlleu
Comarca Osona
Núm llocs 1
Categoria Tècnic/a
Departament RRHH
Horari Treballaràs a jornada completa amb un horari flexible distribuït de dilluns a dijous de 8-9h a 17-18h i els divendres la teva jornada serà intensiva, de 8h a 15h.
Sou Segons experiència aportada
Tipus de contracte Indefinit
Descripció A Anthesis Lavola som l’equip activador del canvi! 🚀

El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn.
Si com a nosaltres també t’apassiona el medi ambient i creus que és la peça clau per aconseguir una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis Lavola som el teu equip! 👇

Uneix-te a l’equip de Selecció i ajuda’ns a assolir un repte important:
• Identificar i seleccionar els millors professionals en l´àmbit de la sostenibilitat, per contribuir a un futur més sostenible.
• Trobar noves eines i estratègies innovadores per captar talent especialitzat en sostenibilitat.

Com aportaràs valor a l’equip?

Un cop t’incorporis al nostre equip de Selecció, els teus reptes i responsabilitats seran les següents:

o Gestionar i liderar globalment diferents processos de selecció:
o Redactar descripcions de llocs de treball: Crear i redactar descripcions detallades dels perfils professionals requerits per a les posicions vacants.
o Publicar i difondre les ofertes de treball (concretament a la pàgina web d’Anthesis Lavola i Linkedln).
o Realitzar la preselecció de currículums: Revisar els currículums rebuts i identificar els candidats més adequats per a cada posició.
o Realitzar entrevistes: Conduir entrevistes per avaluar les habilitats, experiència i aptituds de les persones candidates.
o Avaluar les competències: Utilitzar tècniques d´avaluació per mesurar les habilitats tècniques i les competències professionals de les persones candidates.
o Assessorar a les persones responsables de les àrees: Donar suport i assessorament en la presa de decisions de selecció, basant-se en l´avaluació de les persones candidates.
o Fer un seguiment del procés de selecció: Mantenir una comunicació fluïda amb les persones candidates durant tot el procés de selecció i proporcionar-ne una retroalimentació constructiva.
o Coordinar entrevistes: Organitzar i coordinar entrevistes amb les persones candidates i les persones responsables de les àrees.
o Negociar la incorporació i notificar l’oferta econòmica amb la persona seleccionada i comunicar a l’equip de selecció i la persona responsable de l’àrea, l’èxit de la mateixa.
o Participar activament en la cerca i millora de tècniques de captació de talent.
o Emetre certificats de naturalesa diversa sol·licitats per les persones treballadores.
o Altres tasques derivades de les necessitats dels projectes.
Data publicació 28/07/2023


Requisits
Titulació Grau, Màster o Postgrau en Relacions Laborals, Psicologia, ADE, Sociologia o formació relacionada.
Es valorarà
Requeriments
Imprescindible El perfil professional que necessitem

Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l’equip els següents coneixements, experiència i competències. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! 👇

 Formació i coneixements clau: Grau, Màster o Postgrau en Relacions Laborals, Psicologia, ADE, Sociologia o formació relacionada.
 Idiomes: Català C1, Castellà C1 i Anglès (B2). Realitzaràs entrevistes en anglès i mantindràs el contacte amb les companyes de l’àrea de persones a nivell internacional!
 Informàtica: Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint), Outlook, Google, Canva i LinkedIn.
 Disponibilitat per desplaçar-se a Manlleu 2 dies a la setmana.

Valorem també la formació específica i l’experiència a partir de 2 anys en:

o Entrevistes de selecció i dinàmiques de grup.
o Empreses de selecció de personal, en entorns dinàmics i amb un gran volum de seleccions.
o Selecció 3.0: experiència amb tècniques headhunting per trobar el millor talent (cerca booleana, networking).
o Formació complementaria en gestió de competències, personalitat, mindfulness o intel·ligència emocional.

Les teves competències i habilitats:

o Iniciativa, planificació i orientació a l’assoliment d’objectius.
o Flexibilitat i alta adaptabilitat al canvi.
o Proactivitat i autonomia.
o Identificació i compromís.
o Comunicació.
o Intel·ligència emocional.
o Treball en equip i cooperació.
o Nòmada digital.
Altres requisits Què vol dir treballar a Anthesis Lavola?

Et presentem els beneficis i avantatges de formar part del nostre gran equip!

 Formaràs part d’un consultora pionera en sostenibilitat i medi ambient guardonada amb el segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius.
 T’uniràs a un equip on seràs el motor del canvi i la nostra gran aposta per aconseguir un món millor. Uneix-te a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió que representa els nostres valors i que t’acollirà i acompanyarà en un entorn laboral cooperatiu i motivador.
 Participaràs d’una cultura inclusiva on la diversitat forma part de la nostra identitat i vetllem per representar i escoltar totes les veus i idees del nostre equip.
 Contribuiràs a projectes d’iniciativa i responsabilitat social, suma-t’hi i aporta el teu valor!
 Aprendràs a desenvolupar el teu rol amb èxit amb el nostre suport i acompanyament. La teva formació és la nostra responsabilitat i vetllarem pel teu talent i per a que res t’aturi!
 Improve your english with Anthesis Lavola! Et compensem un percentatge del cost dels teus estudis d’anglès.
 Gaudiràs d’oportunitats internacionals i aconseguiràs potenciar la teva networking professional.
 Aprofitaràs els teus dies de vacances quan tu vulguis i el dia del teu aniversari, te’l regalem de vacances!
 Disposaràs de les tardes d’estiu lliures. Aprofita les nostres sis setmanes de jornada intensiva de lliure elecció entre els mesos de juny i setembre.
 A l’estiu gaudiràs també d’un 100%....... de teletreball durant els mesos de juliol i agost. Treballa des d’on vulguis i menja’t l’estiu. Ets de platja o de muntanya?
 Ser B Corp™ també té premi! Accedeix al nostre catàleg de descomptes i ofertes exclusives.
 Treu el màxim profit del nostre Pla de Retribució Flexible voluntari amb els serveis d’assegurança mèdica, guarderia, menjar, tiquet de transport i/o formació i estalviat l’IRPF per a que puguis invertir-lo en allò que realment vulguis.
 A Anthesis Lavola també cuidem del teu benestar, per aquesta raó posem a la teva disposició diversos recursos que vetllin per la teva salut tant física com mental. Compta amb nosaltres!
 Has de saber també que el teu talent i valors seran sempre reconeguts i poden ser premiats als nostres premis a la Innovació i a l’Anthesis Spirit Award.
 Si vols, podràs unir-te al nostre programa de voluntariat corporatiu, ajuda’ns a generar un impacte positiu en el nostre entorn.
 Com a membre de l’equip, et convidem a participar en les nostres activitats de teambuilding, continuem sumant, continuem fent equip!

Oferta retirada


| |

Anuncis Manlleu | Anuncis Osona | Anuncis Barcelona

Agenda Manlleu | Agenda Osona

publicar anunci Accés

2004-2023 - Classificats i oci online, sl

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.

Ofertes de feina a Vic Ofertes de feina a Olot Ofertes de feina a Manresa Ofertes de feina a Ripoll