Oferta de feina (Ref. 114297)
Informació de l'empresa
Empresa ETALENTUM
Sector Recursos Humans


Descripció feina
Càrrec vacant

Tècnic de manteniment electromecànic torn tarda

Població Osona
Comarca Osona
Núm llocs 1
Categoria Producción
Departament Manteniment / Enginyeria
Horari Jornada completa
Sou Remuneració d´acord amb l´experiència, valors i coneixements aportats.
Tipus de contracte Indefinit
Durada contracte Indefinida
Descripció Per a important i històrica empresa agroalimentària d´Osona, seleccionem un Tècnic de Manteniment Electromecànic per al torn de nit, preferiblement amb experiència en el sector alimentari, per a la seva planta productiva d´Osona, la qual compta amb unes instal·lacions i eines totalment equipades i actualitzades. La vacant és per al torn de tarda (de 14h a 22h), de dilluns a divendres.

Reportant de forma directa al Cap de Manteniment i Enginyeria, les principals tasques i funcions del lloc de treball seran les següents:
- Realitzar les operacions associades al muntatge i manteniment de les instal·lacions.
- Reunir els recursos i mitjans necessaris per a l´execució del muntatge o del manteniment de les instal·lacions.
- Proposar modificacions de les instal·lacions d´acord amb la documentació tècnica per a garantir la viabilitat del muntatge, resolent els problemes de la seva competència i informant d´altres problemes que puguin sorgir
- Muntar els sistemes mecànics, hidràulics, pneumàtics i altres elements auxiliars associats a les instal·lacions electromecàniques.
- Muntar sistemes elèctrics i de regulació i control associats a les instal·lacions electromecàniques, en condicions de qualitat i seguretat.
- Fabricar i/o unir components mecànics per al manteniment i muntatge d´instal·lacions electromecàniques.
- Realitzar les proves i verificacions, tant funcionals com reglamentàries, de les instal·lacions per a comprovar i ajustar el seu funcionament.
- Diagnosticar les disfuncions dels equips i elements de les instal·lacions, utilitzant els mitjans apropiats i aplicant procediments establerts amb la seguretat requerida.
- Reparar, mantenir i substituir equips i elements en les instal·lacions per a assegurar o restablir les condicions de funcionament.
- Posar en marxa la instal·lació, realitzant les proves de seguretat i de funcionament de les màquines, automatismes i dispositius de seguretat, després del muntatge o manteniment d´una instal·lació.

S´ofereix:
- Incorporació immediata i contracte indefinit.
- Formar part d´una històrica empresa familiar de més de 300 treballadors i amb escassa rotació laboral i d´un equip (Manteniment) plenament consolidat
- Condicions salarials acords a l´experiència, coneixements i valors aportats.
- Horari: de 14h a 22h, de dilluns a divendres.
Data publicació 23/11/2023


Requisits
Titulació Es valorarà positivament (no imprescindible) FPII / CFGS en Manteniment Elèctric i Electromecànic o FPII / CFGS en Sistemes Electrotècnics i Automatitzats o similars o experiència professional equivalent.
Es valorarà
Requeriments - Persona proactiva, responsable i amb capacitat per a treballar amb certa autonomia.
- Vocació de servei i bona actitud davant de companys.
- Capacitat resolutiva i orientació a la qualitat.
- Coneixements de normativa de seguretat d´instal·lacions i equipaments industrials.
- Residència a Osona, la Garrotxa o comarques veïnes o disponibilitat per al trasllat de residència a la zona.
Imprescindible Es valorarà positivament experiència mínima de 3 anys realitzant tasques i funcions similars a les descrites, preferiblement en empresa alimentària o de serveis de manteniment electromecànic d´instal·lacions industrials.
Altres requisits Català o castellà: avançat.

Oferta retirada
| |

|

publicar anunci Accés

2004-2023 - Classificats i oci online, sl

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.

Ofertes de feina a Vic Ofertes de feina a Olot Ofertes de feina a Manresa Ofertes de feina a Ripoll