Oferta de feina (Ref. 111973)




Informació de l'empresa
Empresa EMBUTIDOS MONELLS, S.A.


Descripció feina
Càrrec vacant

LAMPISTA – MANTENIMENT D´INSTAL·LACIONS

Població Sant Miquel de Balenyà
Comarca Osona
Núm llocs 1
Categoria Oficial
Departament Enginyeria i manteniment
Horari Jornada completa de 40 hores setmanals, de dimarts a dissabte, en torn central, de 8:00h a 16:30h
Sou Segons vàlua del candidat/da
Tipus de contracte Indefinit
Durada contracte Estable
Descripció Embotits Monells S.A. som una empresa d´origen familiar, fundada a Sant Miquel de Balenyà – Seva, en 1975 des de llavors ens dediquem a la fabricació i comercialització d´embotits i productes carnis i des de 2014 som part del Grup Argal.
Comptem amb tres plantes productives, dues a Sant Miquel de Balenyà, en les faldilles del Montseny, i una tercera a Les Masies de Voltregà i actualment som 725 empleats.
Som líders nacionals en l´elaboració i distribució de béicon en el mercat de la moderna distribució i especialistes en fumats naturals.
A més de béicon, som especialistes en embotits cuits i llom curat, tant en peça com en llescats i mantenim la nostra activitat investigadora amb la finalitat d´ampliar la nostra gamma de productes i innovar amb envasos més pràctics, per a adaptar-los a les exigències del mercat millorant així la seva conservació i aprofitament.
Si tens ganes d´aportar, evolucionar en el nostre projecte i reuneixes amb els requisits, no dubtis i uneix-te en el nostre gran equip d´EMBOTITS MONELLS!


Els nostres valors són:
Compromís – Esforç – Passió – Integritat – Cerca de l´excel·lència.
Data publicació 01/04/2024


Requisits
Titulació Estudis Secundaris
Es valorarà
Requeriments Lampista – manteniment d´instal·lacions amb experiència de més de 2 anys en un lloc similar com a lampista o llauner, fent tasques de manteniment d´instal·lacions. Amb formació i/o experiència com a tècnic/a de manteniment d’instal·lacions. A més, és valorable coneixements i experiència en electricitat. Valorable carnet de plataforma elevadora i soldadura amb elèctrode.
Encaixaràs en la posició si: tens capacitat per a treballar en equip per a col·laborar eficaçment amb els companys, comunicar de manera clara i adaptar-se a diferents rols dins del grup. Si ets una persona dinàmica amb energia i vitalitat per a desenvolupar les tasques pròpies del lloc de treball. Si ets una persona resolutiva amb capacitat d´abordar problemes i situacions de manera efectiva, trobant solucions pràctiques i viables i proactiva per a prendre la iniciativa en la cerca de solucions.

La posició reporta directament al responsable del departament de manteniment i enginyeria:
Les principals funcions de la posició:
- Electricitat: solucionar avaries de les instal·lacions elèctriques: endolls, interruptors, commutats, punts de llum, canvi de lluminàries, resolució de curt circuits i derivacions. Realitzar instal·lacions elèctriques en tub, canal elèctrica, respectant la normativa REBT en quant a seccions i aparamenta dels elements de protecció. Instal·lació i resolució d’avaries de cablejat UTP. Coneixements bàsics d’automatismes, relés, contactors, temporitzadors, dispositius de comandament i protecció.
- Fontaneria: Instal·lació de canonades de subministrament d’aigua ACS, AFS amb diferents tipus de materials, coure, multicapa, inox, etc. Instal·lació, manteniment i reparacions a desaigües i canalitzacions en PVC. Instal·lació, manteniment i neteja de canals de recollida de pluvials. WC: canvi de tapes, canvi de vàlvules de descàrrega, d’emplenat, canvi de WC, etc. Reparació i canvi d’aixetes, desembussar canonades, solucionar fuites d’aigua. Reparació d’instal·lacions de calefacció.
- Manteniment general: tasques de pintura, serralleria, etc.
Imprescindible Formació i/o experiència com a tècnic/a de manteniment d’instal·lacions. A més, és valorable coneixements i experiència en electricitat. Valorable carnet de plataforma elevadora i soldadura amb elèctrode.
Residència a la comarca d´Osona o limítrofes.
Altres requisits Posició estable en empresa sòlida i consolidada, en constant evolució, i que aposta per la millora i innovació, formació contínua i desenvolupament professional dels seus empleats.
Salari segons vàlua del candidat.
Retribució flexible. Condicions especials en alguns serveis o compres per ser empleat de la nostra companyia.
Formaràs part d´una empresa sòlida i consolidada, en constant evolució, i que, aposta per la millora i la innovació constant.
Necessitem professionals amb gran implicació, visió per a innovar, amb capacitats creatives i que gaudeixin en entorns productius i treball en equip. Professionals amb habilitat analítica, iniciativa, autonomia i capacitat d´organització.

Oferta retirada


| |

Anuncis Sant Miquel de Balenyà | Anuncis Osona | Anuncis Barcelona

Agenda Sant Miquel de Balenyà | Agenda Osona

publicar anunci Accés

2004-2024 - Classificats i oci online, sl

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.

Ofertes de feina a Vic Ofertes de feina a Olot Ofertes de feina a Manresa Ofertes de feina a Ripoll