Oferta de feina (Ref. 109729)

Informació de l'empresa
Empresa ETALENTUM
https://www.etalentum.com/ca/candidats/
Sector Recursos Humans

Descripció feina
Càrrec vacant

Cap de Producció

Població Osona
Comarca Osona
Núm llocs 1
Categoria Alimentària
Departament Producció
Horari Jornada completa
Sou A convenir
Tipus de contracte Indefinit
Durada contracte Indefinida
Descripció Empresa de consolidada trajectòria en el sector Alimentació FMCG i en important fase de creixement a nivell nacional, requereix incorporar un/a Cap de Producció, la missió del qual serà la de gestionar i coordinar l´equip de producció per executar la planificació de la producció d’acord als estàndards de qualitat i a la normativa IFS.

En dependència de Direcció, les seves principals tasques i responsabilitats seran:
- Avaluar l’adequació d’infraestructures i entorn de treball en relació a la producció, per evitar factors de risc de contaminació.
- Assegurar i garantir els controls de qualitat de processos (PC, PCC, etc.) y productes (etiquetatge, traçabilitat, etc), de la Seguretat Alimentària i Medi Ambient (residus,...), reportant al Departament de Qualitat.
- Organitzar la distribució de tasques del Departament de Producció.
- Fer el seguiment dels equips de producció.
- Atendre reclamacions de clients relacionades amb la planta de producció.
- Rendibilitzar i planificar els recursos productius per obtenir un augment de la productivitat alhora que es respecten els estàndards de qualitat.
- Dissenyar i controlar la qualitat dels processos mitjançant la determinació dels estàndards de qualitat, la seva mesura i la correcció de desviacions.
- Anàlisi dels KPI’s relacionats amb el lloc de treball (€/Kg, Kg/h/persona, mermas, productivitats, rendiments, etc.).
- Realitzar auditories internes periòdiques de l’àrea que lidera, per tal de realitzar el seguiment dels objectius definits, així com realitzar el seguiment i aplicació de les accions que se´n derivin.
- Analitzar i plantejar propostes de millora i solucions adequades segons els indicadors relatius al sistema de producció.
- Gestió del pressupost de l’àrea.
- Formar part de l’equip APPCC.
- Formar part del Comitè de Food Defense.
- Compartir les responsabilitats relacionades amb el Cap de torn.
- Complir amb les mesures de seguretat establertes en el lloc de treball, definides a l’avaluació de riscos i si és el cas, vetllar perquè el personal al seu càrrec també ho faci.

S´ofereix:
- Excel·lent projecte professional en empresa en creixement i innovació permanent.
- Estabilitat laboral i formació contínua.
- Incorporació immediata.
- Remuneració acord a l´experiència, coneixements i valors aportats.
Data publicació 05/08/2022

Requisits
Titulació - Enginyeria Industrial o simlar. - Enginyeria tècnica industrial o experiència equivalent en lloc de treball similar en sector d´elaborats càrnis o productes de cinquena gamma. - Es valorarà positivament formació en Prevenció de Riscos Laborals.
Es valorarà Experiència mínima de 5 anys desenvolupant tasques i funcions similars a les descrites, preferiblement en elaborats càrnis o productes de cinquena gamma.
Requeriments -Professional sénior, amb experiència prèvia en el lideratge de plantes productives del sector alimentació, preferiblement de productes carnis, el·laborats carnis o quarta gamma (productes frescos o amb data de caducitat propera).
- Proactivitat, lideratge i enfocament al desenvolupament de persones, orientació a resultats, capacitat de treball en equip, flexibilitat i capcitat de gestió del canvi, planificació i organització.
- Residència a Osona, Bages o comarques límitrofes o disponibilitat per al trasllat de residència a la zona i carnet de conduir i vehicle propi per al trasllat fins al lloc de treball, ubicat en polígon industrial als afores de la població.
Imprescindible
Altres requisits Català i castellà: natius.

publicar anunci Accés

2004-2022 Reactiva Internet - Tots els drets reservats

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.

Ofertes de feina a Vic Ofertes de feina a Olot Ofertes de feina a Manresa Ofertes de feina a Ripoll