Oferta de feina (Ref. 100914)

Informació de l'empresa
Empresa ETALENTUM
http://www.etalentum.com/es/candidatos/
Sector Recursos Humans

Descripció feina
Càrrec vacant

Cap de taller (lloguer de maquinària)

Població Osona
Comarca Osona
Núm llocs 1
Categoria Cap de taller (lloguer de maquinària)
Departament Industria
Horari Jornada Completa
Sou A convenir
Tipus de contracte Indefinit
Durada contracte Inedfinit
Descripció Empresa multinacional de lloguer de maquinària industrial, requereix incorporar un/a Cap de Taller per a la Delegació d´Osona, la missió del qual serà gestionar i coordinar el taller de la Delegació, tant a nivell tècnic com humà, garantint un servei de qualitat per als clients així com complir amb els objectius establerts per la companyia (optimitzar parc de maquinària).

Les principals tasques i funcions del lloc de treball són:
- Garantir que les màquines es mantinguin (manteniment i reparació) d´acord amb les directrius tècniques de la Unitat de Negoci perquè pugui llogar-se al més aviat possible complint la legislació vigent a cada moment (norma ISO o certificacions de la companyia).
- Planificar l´activitat del taller i de l´equip (2 Mecànics) dirigint-los i prioritzant les activitats a realitzar: horaris, eficiència, formació, etc.
- Establir cotitzacions, ordres de compra de proveïdors i optimitzar les compres per estar en línia amb el pressupost anual de les despeses de manteniment.
- Assegurar que els controls reglamentaris es duen a terme correctament per a prendre mesures amb la finalitat de corregir qualsevol observació negativa en les inspeccions/auditories.
- Elaborar informes de la situació de taller amb els objectius establerts.
- Garantir que tots els treballadors treballin amb els seus EPI’s i concorde a les normes de seguretat establertes per a prevenir els possibles riscos laborals existents.

S´ofereix:
- Incorporació immediata en empresa multinacional en continu creixement.
- Opcions de pla de carrera i de desenvolupament professional.
- Formació contínua a càrrec de l´empresa.
- Remuneració acorde a l´experiència i valors aportats.
Data publicació 03/08/2021

Requisits
Titulació Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) o FPI en Mecànica, Electrònica i/o Manteniment Electromecànic.
Es valorarà - Es valorarà molt positivament experiència en empreses de lloguer de maquinària i de béns d´equipament industrial, especialment de plataformes elevadores.
- Es valorarà molt positivament coneixement del sector del lloguer de la maquinària, així com el coneixement del teixit industrial de la comarca d´Osona i dels voltants.
Requeriments Es requereixen 3 anys d´experiència mínima com a Oficial de 1ª o de 2ª en manteniment electromecànic de maquinària, preferiblement del sector de les plataformes elevadores.
Imprescindible - Perfil polivalent amb nocions de mecànica, electricitat, pneumàtica i hidràulica, amb dots de lideratge, proactivitat i capacitat de treball en equip.
- Habituat a l´ús d´eines informàtiques i de control i gestió d´estocs i de recanvis.
- Residència a Osona o comarques limítrofes o disponibilitat per al trasllat de residència a la zona.
- Residència al Berguedà o comarques limítrofes.
Altres requisits Català i castellà: natius.

Oferta retirada
publicar anunci Accés

2004-2021 Reactiva Internet - Tots els drets reservats

2 Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.

Ofertes de feina a Vic Ofertes de feina a Olot Ofertes de feina a Manresa Ofertes de feina a Ripoll