CLASSES ONLINE DE CIENCIES

Llicenciat en Químiques i professor d´institut, amb 20 anys d´experiència, dóna classes online de física, química i matemàtiques de Batxillerat.

Es poden fer classes grupals amb alumnes del mateix nivell. Aleshores les classes són d´1 h i mitja (dues a la setmana) i es cobra anticipadament per Bizum el dia 1 de cada mes 150 EUR / mes. En tal cas, es pot escollir els dies de la setmana en què es faran les classes (segons disponibilitat del professor).

Una altra opció és fer classes unipersonals a 20 EUR / h, reservant l´hora amb un mínim de 24 h d´anticipació, i pagant també per Bizum un mínim de 15 minuts abans de la classe.

Podeu demanar una classe de prova. Envieu un exercici que volgueu veure resolt amb 24 h d´anticipació i us el resoldré (no es cobrarà) online per vídeo conferència.

Per a qualsevol dubte, envieu un missatge.

P. E. P.

classes+online+ciencies+castellar+nhug+224791+002

castellar de n´hug
€ 20 eur / h
Ref. 224791
16 / 09Denuncia aquest anunci


classes online, classes online Castellar de N'Hug, classes online Berguedà, classes online provincia Barcelona
formació, formació Castellar de N'Hug, formació Berguedà, formació provincia Barcelona
Anuncis Castellar de N'Hug. Anuncis Berguedà. Anuncis Barcelona. Agenda Castellar de N'Hug. Agenda Berguedà. Ofertes de feina Castellar de N'Hug. Ofertes de feina Berguedà.
publicar anunci Accés

2004-2023 - Classificats i oci online, sl

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.

Ofertes de feina a Vic Ofertes de feina a Olot Ofertes de feina a Manresa Ofertes de feina a Ripoll