SERVEI COMPTABLE I FISCAL

Necessites un servei comptable fiable, àgil i econòmic?
T´ofereixo la meva amplia experiència gestionant comptabilitat i fiscalitat de Pymes.

Puc portar la teva comptabilitat en remot amb el teu programa, al meu despatx amb programari propi o al teu propi negoci (Mataró i voltants màxim 10 km).

Procés comptable íntegre: obertura i tancament d´exercici, assentaments comptables, conciliacions bancaries, de clients i proveïdors, gestió de l´immobilitzat, amortitzacions, balanços periòdics, preparació i presentació dels impostos mes habituals trimestrals i anuals, confecció i presentació dels libres comptables, comptes anuals i memòria al registre mercantil.

Si, a mes del servei comptable, necessites qualsevol tipus de tasca administrativa no dubtis a sol·licitar-ho. Adaptació de qualsevol feina administrativa per via telemàtica o presencial.

Atenció i comunicació fàcil, constant i resolutiva, adaptada a les teves necessitats.

Mes de 20 anys de professionalitat demostrable.
Serveis econòmics a partir de 50 euros/mes.

mataró
€ 50
Ref. 224601
28 / 08Denuncia aquest anunci


comptabilitat, comptabilitat Mataró, comptabilitat Maresme, comptabilitat provincia Barcelona
Anuncis Mataró. Anuncis Maresme. Anuncis Barcelona. Agenda Mataró. Agenda Maresme. Ofertes de feina Mataró. Ofertes de feina Maresme.
publicar anunci Accés

2004-2023 - Classificats i oci online, sl

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.

Ofertes de feina a Vic Ofertes de feina a Olot Ofertes de feina a Manresa Ofertes de feina a Ripoll