CLASSES ONLINE DE CIÈNCIES

Llicenciat en Químiques amb 20 anys d´experiència en instituts i 25 en classes particulars, dóna classes de física, química i matemàtiques de 1r i 2n de Batxillerat i primers cursos de graus de ciències.

1. Els pagaments es realitzaran per Bizum al mateix nombre de telèfon de l´anunci.

2. Si vols reservar unes estones fixes de cada setmana, es cobra tot el mes per adelantat el dia 1. Si vols fer classe sense fer reserva, es paga cada classe 15 minuts abans del dia i l´hora en què s´ha quedat setmanalment.

3. Treballo bàsicament amb G-Suite (Google Drive, Classroom, etc ...) : tindràs una carpeta compartida amb mi on bescanviarem el material de les classes (pdf´s, vídeos, etc ...).

4. Les classes es poden enregistrar en vídeo a petició de l´alumna/e per poder repassar-les tantes vegades com sigui necessari.

5. Es poden realitzar tutorials a petició de l´alumna/e sobre aspectes que li representin especial dificultat. Es cobraran segons durada amb la mateixa tarifa que les classes. Es poden fer classes grupals, però amb la mateixa tarifa l´avantatge serà en què duraran 90 minuts enlloc de 60.

6. Segons disponibilitat, es poden fer classes en hores intempestives, dies de festa i demés, per atendre a exàmens endarrerits, recuperacions, etc .... La tarifa normal (20 Euros / h per a batxillerat i 25 Euros / h per a universitat) es veurà augmentada en 5 Euros / h (quedant en 25 i 30, respectivament).

7. Es prega tenir penjat a la carpeta compartida el material que s´haurà de treballar a la classe amb un mínim de 24 h d´antelació, ja que, per garantir que l´estona de classe s´aprofiti al 100%..., s´han de tenir preparades captures de pantalla dels enunciats dels exercicis, per inserir-los en la pissarra digital de la classe el més ràpidament i àgilment possible.

8. No es fan treballs de recerca o similars, però sí que es pot aconsellar.

9. A petició de l´alumna/e, es pot explicar el funcionament, a grans trets, de programari útil per a ciències, com Geogebra, Algebrator, Symbolab o els editors d´equacions per poder fer exercicis numèrics amb el processador de textos.

10. Normalment, la videoconferència de la classe es realitzarà per Jitsi, Microsoft Teams, o Google Meet, que són les opcions que permeten fer una videoconferència gratuïta sense límit de temps. Potser més endavant es podrà optar a fer-la amb Zoom (que a data d´avui seria la millor opció si no fos per les limitacions que té l´opció gratuïta).

Es recomana concertar una entrevista prèvia de 30 minuts perquè l´alumna/e o els pares puguin veure com es pot desenvolupar una classe online. Molts usuaris es van endur un mal record de videoconferències fetes durant la pandèmia en condicions precàries. Però les coses han evolucionat molt des d´aleshores i actualment les coses funcionen molt millor.

classes+online+ciències+castellar+nhug+224325+002

castellar de n´hug
€ 20-25 euros / h
Ref. 224325
25 / 07Denuncia aquest anunci


classes particulars, classes particulars Castellar de N'Hug, classes particulars Berguedà, classes particulars provincia Barcelona
classes de repàs, classes de repàs Castellar de N'Hug, classes de repàs Berguedà, classes de repàs provincia Barcelona
classes particulars primària, classes particulars primària Castellar de N'Hug, classes particulars primària Berguedà, classes particulars primària provincia Barcelona
classes particulars ESO, classes particulars ESO Castellar de N'Hug, classes particulars ESO Berguedà, classes particulars ESO provincia Barcelona
classes particulars batxillerat, classes particulars batxillerat Castellar de N'Hug, classes particulars batxillerat Berguedà, classes particulars batxillerat provincia Barcelona
classes, classes Castellar de N'Hug, classes Berguedà, classes provincia Barcelona
repàs, repàs Castellar de N'Hug, repàs Berguedà, repàs provincia Barcelona
ciències, ciències Castellar de N'Hug, ciències Berguedà, ciències provincia Barcelona
Anuncis Castellar de N'Hug. Anuncis Berguedà. Anuncis Barcelona. Agenda Castellar de N'Hug. Agenda Berguedà. Ofertes de feina Castellar de N'Hug. Ofertes de feina Berguedà.
publicar anunci Accés

2004-2023 - Classificats i oci online, sl

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.

Ofertes de feina a Vic Ofertes de feina a Olot Ofertes de feina a Manresa Ofertes de feina a Ripoll