/ / / /

Recerca de feina(programador web-aplications)

Anunci publicat a RipollRecerca de feina(programador web-aplications)

Buscant feina en empresa com a programador informàtic.Estudis realitzats i tracte en: C, angular,php,Symfony,Sql,BBDD,web,apis,ASP.NET Core MVC amb C#).
He finalitzat aquest maig uns estudis de programador d´aplicacions amb tecnologia web i tambè disposo de la titulació de Tècnic Superior en Informàtica de Sistemes per el centre de La Salle de Manlleu(2006-2008).
Estic intentant de trobar un lloc de treball relacionat amb el món de la programació ja que es on veig que tinc més coneixements i puc donar un major suport.
Predisposició a una incorporació inmediata.
Visquent actualment en la provincia de Girona(Ripoll). Prioritàriament treballar per la zona d´Osona(Vic i voltants) seria una de les meves millors opcions en part degut a la bona comunicació ja sigui per carretera com amb tren.
De totes maneres obert a estudiar totes les possibilitats .
Encara que no puc demostrar cap mena d´experiència laboral en el sector, tret de les pràctiques(GooApps) i hores de dedicació particulars( el meu historial es de 19 anys en sector-serveis-electric-comunicacions),crec que puc aportar un bon treball amb els coneixements adquirits i fer front a qualsevol inconvenient que pogués trobar-me amb esforç i dedicació amb la base adquirida de coneixements en forma de titulacions y certificacions, sumat als meus anys d´experiència laboral encara que amb un altre sector i l´autoformació.
Coneixement de LLenguatges com C#,Angular,C++,php,POO,jQuery. Web: Bootstrap,html,css,Bases de Dades,SQL,mySql,etc.ASP.NET Core MVC, molt de tracte amb Visual Studio 2017, C#.
Tambè he tingut contacte amb Wordpress i Frameworks Symfony, Laravel i cake php,
Moltes ganes i responsabiitat,honestitat.


recerca+feina(programador+webaplications)+ripoll+199371+002


recerca+feina(programador+webaplications)+ripoll+199371+003

feina informàtics programadors busco feina
ripoll
€ sou a disposar en funció del càrrec a dur a terme.
Ref. 199371 - - Visitar web
02 / 11Denuncia aquest anunci

publicar anunci iniciar

2004-2020 Reactiva Internet - Tots els drets reservats

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.