INGLES

INGLES


anuncis ingles+001 sProfessora particular d´anglès i matemàtiques
Vic. Osona Professora particular per a alumnes de primària i ESO que necessitin reforç d´anglès i matemàtiques. Classes presencials a Vic. El preu pot variar..
ingles
€ 12
ANGLÈS CLASSES PARTICULARS
Vic. Osona Filològa en Llengua Anglesa fa classes de reforç a estudiants d´ESO, Batxillerat i universitaris. Cursos especifícs per l´obtenció de B1,FCE,CAE. Postgrau en llengua Anglesa per Newcastle University..
ingles
classes ANGLÈS
Els hostalets. Filològa en llengua anglesa s´ofereix per fer classes de reforç a estudiants i adults-.
ingles
Classes d´anglès
Vic. Osona Classes d´anglès per als nens a partir de tres anys amb professora d´anglès amb experiència de més de dotze anys ensenyant anglès a nens..
ingles
€ 12EUR/hora
anuncis ingles+005 sClasses d´anglès
Sant Martí Sarroca. Alt Penedès Classes d´anglès online i presencials. Tots els nivells. Professor nadiu..
ingles
€ 20
Profesora particular de ESO y Primaria
Sant Cugat del Vallès. Vallès Occidental Me llamo Martina y tengo dieciséis años, este año me he graduado de la ESO y me gustaría dar clases particulares a algún niño/a de quinto de primaria a tercero de la ESO. Puede ser para una asignatura en específico (inglés, matemáticas...) o para ayu....
ingles
anuncis ingles+007 sANGLÈS
Tona. Osona A Pauta fem classes d´anglès per a nens i adults.
ingles
Classes d´anglès a Figueres
Figueres. Alt Empordà Ofereixo classes d´anglès individuals o a grups molt reduïts a Figueres tant per nens com per adults amb preparació per exàmens de Cambridge (KET, PET, First). Tinc més de 30 anys d experiència..
ingles
PROFESSORA ANGLÈS
Manresa. Bages Professora d´anglès amb molts anys d´experiència. Si estàs buscant aprendre anglès o millorar el teu nivell es la teva oportunitat! Aprenentatge a través de conversa i joc! També he preparat a molts alumnes per a exàmens oficials de Cambridge i amb u....
ingles
€ 18
English Class online/offline
Vic. Osona Experiencia: 13 años + Profe de inglés con título TESOL / Londres, + estudios empresariales, Londres, Inglaterra. Método: práctico, dinámico, divertido, proactivo y ameno. # Necesidades educativas del siglo XXI | Educación social y competenci....
ingles
€ 13
anuncis ingles+011 sCLASSES DE ANGLES
Vic. Osona Estudiant de Biomedecina amb nivell molt alt en angles que ofereix classes per les tardes. Resposable i molt pacient. Exprencia amb joves de primaria i secundaria.
ingles
€ 10EUR/hora
ANGLÈS:CLASSES PARTICULARS
Els hostalets. Filològa en Llengua i Literatura Anglesa s´ofereix per fer classes a DOMICILI a estudiants d´ESO, Batxillerat i Universitaris. Postgrau en Llengua Anglesa per Newcastle University 15 anys d´experiència.
ingles
M ofereixo per donar classes d anglès
Osona. Ofereixo classes d anglès , preferiblement adults , per començar o millorar la conversa. Millor tardes.
ingles
€ a convenir
Filòloga anglesa imparteix classes
Manlleu. Osona Vols millorar/practicar/ampliar/ el teu nivell d´anglès? M´adapto a alumnes i nivells. Sense compromís!.
ingles
Tecnico Comercial Veterinario
Barcelona. Barcelonès Empresa de ámbito nacional busca técnico comercial para la zona de Catalunya. El perfil del candidato es una persona de 25 a 45 años con conocimientos clínicos en equipamiento veterinario (laboratorio, anestesia y ecografía) El aspirante debe ser, ....
ingles
€ 19.000
anuncis ingles+016 sCurs d´Anglès 100%... subvencionat pel SOC.
Vic. Osona Curs d´Anglès 100%... subvencionat pel SOC. Des de Intac estem oferint diversos cursos gratuïts, un d´aquests és el D´ANGLÈS. Hi poden accedir totes aquelles persones que no tenen cap estudi vigent o que com a màxim tinguin cursat l´ESO. - ....
ingles
€ 0EUR
Classes de repàs
Sant Vicenç de Torelló. Osona Ofereixo classes de repàs a nivell d´estudis de Primària, ESO i Batxillerat (itinerari biosanitari). Tanmateix, destaco que m´ofereixo a donar repàs de diferents nivells d´anglès, tant a nivell d´Educació Primària, ESO com Batxillerat..
ingles


De 1 a 17 de 17 anuncis de INGLES

Anuncis relacionats:

publicar anunci Accés

2004-2023 - Classificats i oci online, sl

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.

Ofertes de feina a Vic Ofertes de feina a Olot Ofertes de feina a Manresa Ofertes de feina a Ripoll