CANGUR OSONA

CANGUR OSONA


Busco feina
Tona. Osona Hola, el meu nom és Maria, tinc 30 anys i estic buscant oportunitats laborals. Sóc una persona responsable, treballadora i compromesa amb oferir un servei de qualitat. Busco feina com a netejadora, cuidar nens, anar a fer la compra o el que es pug....
cangur osona
€ 12
cangur ESTIU
Vic. Osona Hola! Em dic Carla, tinc 22 anys i actualment treballo en un casal d´estiu. Tinc experiència i compto amb un títol de monitora i vetlladora, que em capacita per cuidar nens amb dificultats. Ofereixo: - Cura de nens de totes les edats - Atenció p....
cangur osona
€ 10
Classes particulars / cangur
Vic. Osona Hola! Em dic Laia i soc una estudiant universitària de Vic. Aquest juliol, m´ofereixo per fer classes particulars a alumnes de primària/ESO, de totes les matèries però especialment d´anglès, o bé per fer de cangur. Moltes gràcies!.
cangur osona
€ A convenir
Classes de repàs i/o cangur
Calldetenes. Osona Hola! Sóc una estudiant de 21 anys que durant aquest estiu dono classes de repàs. Especialitzada en matemàtiques i economia. Però puc adaptar-me a qualsevol matèria. A part, també podria fer de cangur a nens i nenes fins a 14 anys..
cangur osona
€ 12
anuncis cangur+osona+005 sm´ofereixo per tasques de llar o cangur
Vic. Osona Noia de 33 anys s`ofereix per fer de cangur portant els nens a colegi o el que faci falta. Anys de experiencia com a tal. M´ofereixo tambe fent tasques de la llar amb anys d´experiencia tambe..
cangur osona
€ 12
anuncis cangur+osona+006 snecessites una ajuda amb el teu fill?
Vic. Osona estas buscan algú per aquest estiu o per dies sueltos per cuidar el teu fill? Busques algú de cara a la proxima temporada de col.legi? Estas buscan algú esporadicament per algun cap d semana i no tens amb qui deixar-l´ho? Expriència previa cuidan....
cangur osona
€ 12
anuncis cangur+osona+007 sFeina cangur a osona, preferiblement a Vic
Vic. Osona Noia 17 busca feina cangur a osona, preferiblement a Vic..
cangur osona
€ ?
Necessites una cangur aquest estiu?
Vic. Osona Em dic Andrea, m´ofereixo per fer de cangur aquest estiu. Horaris a convenir..
cangur osona
€ A convenir
Es busca cangur
Santa Eulàlia de Riuprimer. Osona Es busca cangur per els matins per les dos ultimes setmanes de juliol ultima agost i primera setembre..
cangur osona
anuncis cangur+osona+010 sProfessora de repàs i cangur
Sant Quirze de Besora. Osona Em dic Ceci, tinc 17 anys, sóc amable, oberta i resonsable. M´ofereixo a fer classes de repàs de català, castellà i anglès (Primària i ESO). També puc fer de cangur. M´adapto als horaris..
cangur osona
€ 10/12EUR
Classes particulars/cangur
Vic. Osona Hola! Em dic Sara, tinc 16 anys i aquest estiu m´ofereixo per fer classes particulars i fer de cangur a nens fins a 14 anys, tinc experiència..
cangur osona
€ A convenir
cangur/classes de repàs o d´anglès
Tona. Osona Hola! Em dic Estel, tinc 16 anys i m´ofereixo per fer de cangur, professora d´anglès o de repàs. Tinc experiència com a monitora. Em considero responsable i m´agrada estar amb nens..
cangur osona
Busco feina als voltans de vic
Vic. Osona Soc una jove que busca feina com de mati tarda, cuidan a nens petits com portalos de les escolas a casa com ferlos surti a passejarlos jugar amb ells, soc molt divertida i responsable, experiencia previa..
cangur osona
Limpieza y Cuidado
Vic. Osona Me ofrezco para hacer limpieza de casa y también cuidado de niños y gente mayor por horas en las tardes! Tengo experiencia en cada sector.
cangur osona
€ A convenir
Cuidadora
Vic. Osona Hola necesitas ayuda para cuidado de adulto mayor o niños?soy muy dedicada,paciente, y responsable, puedo trabajar interna o por horas, tengo 45 años..
cangur osona
€ A convenir
Cuidadora de nens
Manlleu. Osona Necessites una mà amb els teus petits? Sóc una cuidadora de nens amb experiència, responsable i afectuosa. He treballat en escoles bresols i en escoles fent menjadors escolars. Actualment tinc 21 anys i estudio a la universitat..
cangur osona
€ a negociar
cangurO
Vic. Osona Hola! Mi nombre es Carla, tengo 22 años y actualmente trabajo en un colegio cuidando a niños. Tengo experiencia y cuento con un título de monitora y vetlladora, lo que me capacita para cuidar a niños con dificultades. Ofrezco: - Cuidado de niños ....
cangur osona
cangur/classes de repàs
Sant Pere de Torelló. Osona Hola! Tinc 18 anys i soc una estudiant d´educació infantil i primària a la universitat. Ofereixo servei de cangur i/o classes de repàs. Tinc experiència amb infants ja que he treballat prèviament de cangur i fent de monitora a escoltes i casals. Ofer....
cangur osona
€ Negociable
Servei de cangur
Osona. Em dic Irene Seguí, soc estudiant d´Integració Social i tinc experiència cuidant nens i nenes de diverses edats. Ofereixo un servei de cangur de confiança, professional i afectuós, adaptant-me a les necessitats específiques de cada família. Cuido ....
cangur osona
€ A concretar
Classes de repàs/cangur a l´estiu
Vic. Osona Sóc una noia de 16 anys amb moltes ganes d´ajudar i cuidar als teus fills/néts. M´ofereixo a donar classes de repàs tant a alumnes de primària com de secundària. Amb totes les matèries sóc exelent però sobretot se´m donen molt bé les llengües. Estic ....
cangur osona
€ 10EUR Negociable


De 1 a 20 de 60 anuncis de CANGUR OSONA

Anuncis relacionats:

publicar anunci Accés

2004-2024 - Classificats i oci online, sl

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.

Ofertes de feina a Vic Ofertes de feina a Olot Ofertes de feina a Manresa Ofertes de feina a Ripoll