Oferta de feina (Ref. 76086)




Informació de l'empresa
Empresa KREAS
Sector Alimentació


Descripció feina
Càrrec vacant

Operari en indústria alimentària

Població Avinyó i rodalies
Comarca Bages
Núm llocs 4
Categoria Operari indústria càrnia
Departament Vàris
Horari Jornada completa
Sou A convenir
Tipus de contracte Contracte per la formació en alternança
Durada contracte 12 mesos
Descripció L´oferta és per incorporar-se amb un contracte per a la formació en alternança d´una durada de 12 mesos, període en el qual a més de treballar es cursaran 2 certificats de professionalitat, el de Nivell 1 d’Operacions auxiliars en la indústria alimentària i el certificat de nivell 2, Sacrifici i especejament de la canal.
L´empresa remunera per les hores de treball efectiu realitzat.
En finalitzar el programa formatiu, l´empresa realitzarà un procés de selecció d´aquests treballadors per consolidar-los en la plantilla.
Data publicació 17/01/2023


Requisits
Titulació ESO
Es valorarà - Compromís, responsabilitat, capacitat de treball en equip, competències lingüístiques i actitud positiva per aprendre i treballar en el sector carni..

- Carnet de conduir i vehicle propi.
Requeriments Busquem candidats que vulguin formar-se i treballar en una indústria del sector carni (Escorxador d´Avinyó). L´oferta és per incorporar-se amb un contracte per a la formació en alternança de durada de 12 mesos, període en el qual a més de treballar es cursaran 2 certificats de professionalitat, el de Nivell 1 d’Operacions auxiliars en la indústria alimentària i el certificat de nivell 2, Sacrifici i especejament de la canal.
L´empresa remunera per les hores de treball efectiu realitzat.
En finalitzar el programa formatiu, l´empresa realitzarà un procés de selecció d´aquests treballadors per consolidar-los en la plantilla.
Imprescindible Tenir enre 18-29 anys.
Ser Demandant d’Ocupació No Ocupat (DONO)
Altres requisits Motivació i ganes d’aprendre. Compromís per compaginar la formació i el treball amb responsabilitat i la voluntat de millorar professionalment.
Mitjà de transport per arribar a l´empresa.

Oferta retirada
publicar anunci Accés

2004-2024 - Classificats i oci online, sl

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.

Ofertes de feina a Vic Ofertes de feina a Olot Ofertes de feina a Manresa Ofertes de feina a Ripoll