Oferta de feina (Ref. 66384)




Informació de l'empresa
Empresa KREAS
Sector Alimentació


Descripció feina
Càrrec vacant

Formació i treball en indústria alimentària

Població Vic i rodalies
Comarca Osona
Núm llocs 3
Categoria Aprenent de Tècnic de processos i qualitat en la indústria alimentària
Departament Qualitat/Producció
Horari Jornada completa
Tipus de contracte Contracte per la formació en alternança
Durada contracte 2 anys
Descripció S’ofereix cursar un Cicle formatiu de Grau Superior de Processos i Qualitat en la indústria alimentària en format DUAL (curs 2023-24 i 24-25). Això implica que l’alumne estudia el cicle formatiu de 2000h alhora que té un contracte per de formació en alternança amb una empresa alimentària que li permet adquirir experiència laboral i finançar-se els estudis. En finalitzar els dos anys de contracte, si es superen les proves pertinents, obtindrà la titulació de tècnic superior en Processos i qualitat en la indústria alimentària.
Preparem a futurs professionals que exerciran la seva activitat laboral en PIME o grans empreses de la indústria alimentària, integrats en un equip de treball en què realitzaran tasques d’organització i control dels processos d’elaboració de productes alimentaris programant i supervisant les operacions i els recursos materials i humans necessaris. Actuaran com a comandament intermedi sota la supervisió de personal tècnic de nivell superior responsable.
Data publicació 21/12/2023


Requisits
Titulació Batxillerat, CFGS, CFGM, prova d´accés majors 25, prova accès CFGS
Es valorarà - Compromís, responsabilitat, capacitat de treball en equip, competències lingüístiques i actitud positiva per aprendre i treballar en el sector agroalimentari.
Requeriments
Imprescindible Batxillerat, o CFGS,o CFGM, o prova d´accés majors 25, o prova accès CFGS
Altres requisits - Carnet de conduir i Vehicle propi

Oferta retirada
publicar anunci Accés

2004-2024 - Classificats i oci online, sl

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.

Ofertes de feina a Vic Ofertes de feina a Olot Ofertes de feina a Manresa Ofertes de feina a Ripoll