Oferta de feina (Ref. 115543)




Informació de l'empresa
Empresa depurtech


Descripció feina
Càrrec vacant

TÈCNIC/OPERARI D´EXPLOTACIÓ DE DEPURADORES

Població Osona
Comarca Osona
Núm llocs 1
Departament Seguiment i manteniment
Sou A concretar
Tipus de contracte Indefinit
Descripció Es busca persona dinàmica, propositiva i positiva, de bon tracte de cara al client, que li cridi l’atenció el món de la depuració d’aigües, amb moltes ganes d’aprendre i formar-se, per tal d’entrar a formar part d’una empresa ben posicionada en el sector del tractament d’aigües per tal d’ocupar una plaça de :

OPERARI d’explotació de plantes de tractament d’aigües residuals i plantes de purins. (Ubicació : Osona amb disponibilitat de mobilitat diària durant la jornada laboral)


La tasca consisteix en conèixer diferents plantes de tractaments tant físico químics com biològics, de diversos sectors, per tal de fer-ne el seguiment, el control, la calibració d’equips, la mesura de dosificacions de producte químic i el control d’estoc, així com la recollida de mostres, i elaboració de l’informe corresponent.
Data publicació 24/10/2023


Requisits
Titulació
Es valorarà Es valorarà aportació i coneixença en el sector de depuradores d’aigües residuals tan industrials, urbanes i de purins, com qualsevol experiència en el món químic, de laboratori i/o producte químic.
Requeriments Persona compromesa amb ganes d´aprendre.
Imprescindible - Carnet de conduir. S´ofereix cotxe d´empresa per desenvolupar la tasca encomanada.
Altres requisits

Oferta retirada
publicar anunci Accés

2004-2024 - Classificats i oci online, sl

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.

Ofertes de feina a Vic Ofertes de feina a Olot Ofertes de feina a Manresa Ofertes de feina a Ripoll