Oferta de feina (Ref. 114629)




Informació de l'empresa
Empresa INFOCENTRE
Sector Educacio i escoles


Descripció feina
Càrrec vacant

Formació i Treball Administració FPO Dual

Població Osona
Comarca Osona
Núm llocs 14
Categoria Administració
Horari De dilluns a divendres. Matins treball i tarda formació.
Durada contracte 1 any (inici febrer)
Descripció Incorporació en un programa de Formcaió Dual en l´àmbit Administratiu. Subvencionat pel SOC, en modalitat presencial que combinarà l´adquisició de coneixements teòrics a l´aula durant les tardes i la possibilitat de la formació pràctica a l´empresa els matins.

Una vegada superada aquesta formació, s´obtindrà el Certificat de Professionalitat (CP) d´Operacions auxiliars de serveis administratius i generals (390h) i els mòduls formatius d´Operacions Administratives Comercials (160h) i de Tècniques de Recepció i Comunicació (90h), acreditant així la competència professional per al desenvolupament de l’activitat laboral.
Data publicació 26/03/2024


Requisits
Titulació ESO
Es valorarà Persones compromeses i motivades per compaginar formació i treball a una empresa del sector de l´administració, amb responsabilitat i voluntat de millorar professionalment.
Una vegada acabat el programa hi ha la possibilitat d’incorporació a l’empresa.
Requeriments
Imprescindible Joves d´entre 18 i 29 anys, en situació d´atur, inscrits al SOC com a demandants d’ocupació abans de l´inici del programa.
Altres requisits Es valorarà positivament comptar amb el carnet de conduir.

Oferta retirada
publicar anunci Accés

2004-2024 - Classificats i oci online, sl

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.

Ofertes de feina a Vic Ofertes de feina a Olot Ofertes de feina a Manresa Ofertes de feina a Ripoll