Oferta de feina (Ref. 114628)




Informació de l'empresa
Empresa INFOCENTRE
Sector Educacio i escoles


Descripció feina
Càrrec vacant

Formació i Treball Logística FPO Dual

Població Osona
Comarca Osona
Núm llocs 1
Horari Dilluns i Dimarts Formació. Dimecres a Divendres Treball.
Durada contracte 1 any (inici març)
Descripció Incorporació en un programa de Formació Dual (Formació i Treball) Subvencionat per el SOC, en modalitat presencial que combinarà l´adquisició de coneixements teòrics a l´aula i la formació pràctica a l´empresa. Depenent de l´empresa on es realitzi la part pràctica, es realitzaran tasques de manteniment industrial i/o de magatzem i logística.

Una vegada superada aquesta formació, obtindràs l´acreditació de mòduls relacionats amb Logística i Magatzem i Manteniment Industrial (inclou Electricitat),Carnet de carretons elevadors, títol de Prevenció de Riscos Laborals homologat pel sector del metall i formació bàsica en soldadura.
Data publicació 28/03/2024


Requisits
Titulació No són necessaris estudis previs.
Es valorarà Persones compromeses i motivades per compaginar formació i treball, amb responsabilitat i voluntat de millorar professionalment.
Una vegada finalitzat el programa hi ha possibilitat d’incorporació a l’empresa.
Requeriments
Imprescindible Joves d´entre 18 i 29 anys, en situació d´atur, inscrits al SOC com a demandants d’ocupació en data d´inci al programa.
Compromís 1 any al Programa.
Altres requisits Imprescindible carnet de conduir.

Oferta retirada
publicar anunci Accés

2004-2024 - Classificats i oci online, sl

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.

Ofertes de feina a Vic Ofertes de feina a Olot Ofertes de feina a Manresa Ofertes de feina a Ripoll