Oferta de feina (Ref. 114142)




Informació de l'empresa
Empresa ETALENTUM
Sector Recursos Humans


Descripció feina
Càrrec vacant

Veterinari/a de camp (vedells d´engreix)

Població Osona, Moianès, Baix Empordà i Vallès Oriental
Comarca Osona
Núm llocs 1
Categoria Tècnic
Departament Producció i benestar animal
Horari De dilluns a divendres (no hi ha guàrdies els caps de setmana), amb possibilitat de realitzar horari intensiu de matins, amb sortida a partir de les 16/16:30h.
Sou Sou Brut Anual entre 40.000€ i 50.000€, d´acord a l´experiència, coneixements i valors aportats.
Tipus de contracte Indefinit
Durada contracte Indefinida
Descripció Per a important grup empresarial del sector agroalimentari amb més de 50 anys d´història i producció de cicle tancat, seleccionem un/a Veterinari de camp, la missió del qual serà el control, gestió i supervisió de 8000 vedells d´engreix, distribuïts en 9 granges, ubicades a: Osona, Moianès, Baix Empordà i Vallès Oriental.

En dependència del Responsable de Producció, les principals tasques i funcions del lloc de treball són:
- Visitar les granges periòdicament 2 vegades a la setmana per a realitzar-ne el corresponent control veterinari i de vigilància de la salut i benestar animal.
- Realitzar exàmens físics als animals per a oferir un diagnòstic encertat de les seves patologies o malalties.
- Després del diagnòstic, prescriure medicaments o assessorar sobre el tractament a seguir i controlar que es porti el dia el llibre de medicaments (el llibre de medicaments el gestionen els cuidants de les granges).
- Determinar dietes en funció de les necessitats nutricionals de l´animal o qualsevol possible malaltia gastro-digestiva.

S´ofereix:
- Projecte atractiu: estabilitat laboral en empresa familiar sòlida amb més de 50 d´història i referent en el seu sector.
- Remuneració acord a l´experiència, coneixements i valors aportats.
- Incorporació immediata.
- Autoorganització i gestió del temps, amb possibilitat de realitzar horari intensiu de matins (amb sortida a partir de les 16/16:30h).
- Horari: de dilluns a divendres (no hi ha guàrdies els caps de setmana), amb possibilitat de realitzar horari intensiu de matins, amb sortida a partir de les 16/16:30h.
- Vehicle d´empresa.
Data publicació 06/02/2023


Requisits
Titulació - Formació universitària finalitzada en Veterinària. - Es valorarà positivament Màster en boví o Màster en Benestar Animal.
Es valorarà
Requeriments Es valorarà positivament (no imprescindible) experiència mínima de 2-3 anys realitzant tasques i funcions similars a les descrites, preferiblement en granges de vedells d´engreix o vaques de llet. De la mateixa manera, es tindran en consideració aquelles candidatures de persones sense experiència però amb la motivació i les competències personals necessàries per a desenvolupar amb èxit i criteri les tasques i funcions pròpies del lloc de treball.
Imprescindible - Proactivitat, autonomia i capacitat d´autoorganització del temps i de treball en equip.
- Motivació per a formar part d´una empresa referent en el seu sector amb alts estàndards de producció, qualitat i benestar animal.
- Coneixements del sector boví (preferiblement de vedells d´engreix).
- Residència propera a les zones on estan ubicades les granges: Baix Empordà, Vallès Oriental o Osona o disponibilitat per al trasllat de residència a qualsevol d´aquestes zones.
- Bona condició física, ja que els vedells són animals relativament grans i pesats i cal tenir certa força i agilitat per al seu maneig i atenció.
- Carnet de conduir `B`.
Altres requisits Català o castellà: natiu.

Oferta retirada
publicar anunci Accés

2004-2024 - Classificats i oci online, sl

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.

Ofertes de feina a Vic Ofertes de feina a Olot Ofertes de feina a Manresa Ofertes de feina a Ripoll