Oferta de feina (Ref. 113036)




Informació de l'empresa
Empresa GIRBAU, S.A.
Sector Industries


Descripció feina
Càrrec vacant

Girbau: Senior Cloud Engineer

Població Vic
Comarca Osona
Núm llocs 1
Departament R&D
Horari Partit de dilluns a divendres.
Tipus de contracte Indefinit
Descripció Incorporant-se com a Senior Cloud Engineer al G.T. IOT de l’àrea R&D, assumirà com a funcions i responsabilitats principals:

• Liderar i desenvolupar el projecte Backend the Internet of Things de connexió de les màquines Girbau per enviar, rebre i processar-ne informació a Cloud i poder ser servides via API a Frontend i Apps.
• Responsabilitzar-se i evolucionar els diferents components que formen part de l´ecosistema Azure com ara CosmosDB, AppService, Function Apps, IoTHub, Application Insights, ADB2C, etc.
• Participar en la definició i especificació dels casos d´ús, així com en l´estimació i la planificació de les tasques associades a cada Sprint.
• Col·laborar amb equips tecnològics interns de Girbau (Hardware i Software, Drive i elèctrics, etc.) i també amb enginyeries externes de suport.
• Oferir solucions en fase inicial de producció i comercialització, amb gran possibilitat de millora, creixement i seguiment per assolir l´excel·lència. Projecte estratègic per a Girbau.
Data publicació 11/07/2023


Requisits
Titulació Enginyeria Tècnica o Superior en Informàtica o similar
Es valorarà Coneixements tècnics en desenvolupament: Software .NET/ .NET Core i C#.
Valorable coneixements i/o experiència en llenguatges Python, Java, Node.js i metodologia DevOps.
Requeriments Experiència mínima de 4 anys en posició similar. Experiència demostrable amb el desenvolupament de solucions Cloud, preferiblement en l’àmbit Internet of Things i mitjançant infraestructura Microsoft Azure.

Coneixements tècnics en desenvolupament: Software .NET/ .NET Core i C#.
Valorable coneixements i/o experiència en llenguatges Python, Java, Node.js i metodologia DevOps.
Imprescindible
Altres requisits

Oferta retirada
publicar anunci Accés

2004-2024 - Classificats i oci online, sl

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.

Ofertes de feina a Vic Ofertes de feina a Olot Ofertes de feina a Manresa Ofertes de feina a Ripoll