Oferta de feina (Ref. 103866)




Informació de l'empresa
Empresa EMBUTIDOS MONELLS, S.A.


Descripció feina
Càrrec vacant

TÈCNIC/A QUALITAT I SEGURETAT ALIMENTÀRIA

Població Sant Miquel de Balenyà
Comarca Osona
Núm llocs 1
Categoria Tècnic/a
Departament Qualitat, producció i I+D
Horari Jornada completa de 40 hores setmanals, de dilluns a divendres, en torn central amb els descansos establerts per llei.
Sou Segons conveni
Tipus de contracte Indefinit
Durada contracte Estable
Descripció Sobre nosaltres:
🏭 Embotits Monells S.A. som una empresa d´origen familiar, fundada en Sant Miquel de Balenyà – Seva, en 1975 des de llavors ens dediquem a la fabricació i comercialització d´embotits i productes carnis i des de 2014 som part del Grup Argal.
Comptem amb tres plantes productives, dues en Sant Miquel de Balenyà, en les faldilles del Montseny, i una tercera a Les Masies de Voltregà i actualment som 725 empleats.
Som líders nacionals en l´elaboració i distribució de béicon en el mercat de la moderna distribució i especialistes en fumats naturals.
A més de béicon, som especialistes en embotits cuits i llom curat, tant en peça com en llescats i mantenim la nostra activitat investigadora amb la finalitat d´ampliar la nostra gamma de productes i innovar amb envasos més pràctics, per a adaptar-los a les exigències del mercat millorant així la seva conservació i aprofitament.

Els nostres valors són:
Compromís – Esforç – Passió – Integritat – Cerca de l´excel·lència.
Data publicació 24/04/2024


Requisits
Titulació Formació Superior en Biologia, Veterinària, Tecnologia d´Aliments, Enginyeria Industrial o Agronomia, CFGS Qualitat o similar
Es valorarà
Requeriments Volem incorporar al nostre equip un/a Tècnic/a de qualitat en el departament de Qualitat, amb coneixement amb IFS/BRC/SAE i seguretat alimentària. Amb formació Superior en Biologia, Veterinària, Tecnologia d´Aliments, Enginyeria Industrial o Agronomia, CFGS Qualitat o similar. Amb experiència prèvia de 5 anys com a tècnic/a de qualitat en el departament de Qualitat.

🎯 Encaixaràs en la posició si: ets una persona amb capacitat per a treballar en equip i capacitats d´organització, amb habilitats analítiques, amb iniciativa i autonomia. I si tens ganes d´aportar i evolucionar amb el nostre projecte.

La posició reporta directament al departament de Qualitat.

Les principals funcions de la posició:
- Seguiment dels indicadors de qualitat i de les devolucions.
- Controls Qualitat en planta producció.
- Seguiment i atenció d´auditories IFS/BRC.
- Formació d´operaris de producció.
- Gestió de reclamacions.
- Realització d´informes de KPI mensuals.
- Recollida de mostreig tant de superfícies com de matèries primeres i altres materials.
- Realització d´autocontrols del sistema de Qualitat.
Imprescindible Formació: Grau Superior en Biologia, Veterinària, Tecnologia d´Aliments, Enginyeria Industrial o Agronomia, CFGS Qualitat o similar.
Desitjable experiència prèvia com a Tècnic/a de qualitat i seguretat alimentària en indústries alimentàries.
Valorables coneixements IFS, BRC, SAE.
Persona amb habilitats analítiques, amb iniciativa i autonomia.
Capacitat d´organització i treball en equip.
Residència a la comarca d´Osona o limítrofes.
Altres requisits Posició estable en empresa sòlida i consolidada, en constant evolució, i que aposta per la millora i innovació comptant, formació contínua i desenvolupament professional dels seus empleats.

S´ofereix:
Salari segons vàlua del candidat.
Retribució flexible. Condicions especials en alguns serveis o compres per ser empleat de la nostra companyia.
Formaràs part d´una empresa sòlida i consolidada, en constant evolució, i que, aposta per la millora i la innovació constant.

Necessitem professionals amb gran implicació, visió per innovar, amb capacitats creatives i que gaudeixin en entorns productius i treball en equip. Amb habilitat analítica, amb iniciativa, autonomia i capacitat d´organització.

Si tens ganes d´aportar, evolucionar en el nostre projecte i reuneixes els requisits, no el dubtis i uneix-te al nostre gran equip d´EMBOTITS MONELLS!

Enviar Currículum >>
publicar anunci Accés

2004-2024 - Classificats i oci online, sl

Condicions d'ús Privacitat Cookies Atenció usuari

Alta Empresa Alta Candidat

Sobre Classificats.net

Classificats.net és el portal d'anuncis classificats i ofertes de feina en català i per a Catalunya. Publica anuncis classificats gratuïtament. Aquí trobaràs tot tipus d'anuncis classificats: Anuncis de feines, anuncis de pisos i cases, anuncis oferint serveis, anuncis de classes i cursos, anuncis de contactes, anuncis de compra i venda. Publica o contacta gratis al portal català d'anuncis classificats.

Ofertes de feina a Vic Ofertes de feina a Olot Ofertes de feina a Manresa Ofertes de feina a Ripoll